Lundestrædet 55, 4300 Holbæk

Ejendom i flotte omgivelser

M. Goldschmidt Ejendomme A/S, som er en del af M. Goldschmidt koncernen, har medio september 2009 erhvervet kollegiet på Lundestræde 55. Efterovertagelse, satte vi et stort håndværkerteam i gang med renovering af alle værelser, fællesområder, facader og de grønne områder, ligesom der blev indrettet en lejlighed til kollegiebestyren, som nu er med til at sikre, at ejendommen altid fremstår velvedligeholdt og med rolige forhold for de studerende.

Ejendommen har en unik beliggenhed kun få 100 meter fra fjorden og havnen og Holbæk centrum med gode forretninger og caféliv. En stor del af studielejlighederne har en storslået udsigt over fjorden og havnen og den resterende del har en smuk udsigt til alt det grønne.

Vi sikrer et studieegnet miljø

Ejendommen, som huser M. Goldschmidt Kollegiet, er bygget i 1997 og har fungeret som kollegium lige siden. Vi  har i 2009 gjort, hvad vi kan for at sikre velordnede forhold. Vi har ansat en kollegiebestyrer, der har bopæl på ejendommen og som fører opsyn med ejendommen og den husorden, der gælder for beboere og gæster. Vi vil gøre, hvad vi kan for at sikre nattero, hyggelige og trygge omgivelser, glade beboere og glade naboer. Der bliver videoovervågning på fællesområderne og røgfri fællesrum. Vi håber, at vi sammen med de studerende kan skabe et rigtigt godt studiemiljø, hvor der både
er plads til fællesskab og nattero.

Lækre nymalede og nyistandsatte lejligheder

Der er forskellige størrelser og typer lejligheder, som alle er nymalede og nyistandsatte ved indflytningen, ligesom der bliver opsat gardiner for vinduerne, så det ser ens og lækkert ud også udefra. Her er fællesantenne og internet. På 1. til 7. sal er der et nyindrettet fællesrum til 8 personer og
alle trappeopgange er nymalede. Der er vaskeri i stuetagen, og der er plads til cyklen i det aflåste cykelbur, og til bilen på p-pladsen.

Hver lejlighed har eget badeværelse med god plads og bruser samt mindre thekøkken med kogeplader, emhætte, håndvask og køleskab med frys. Flere af lejlighederne har fransk altan og udsigt til vandet.

For at kunne bo i vores ejendom, så skal du være studieaktiv, du må kun bo alene i lejligheden og du må ikke være registreret i RKI.