Boliglejemål

Super funktionelt, elegant og praktisk indrettede boliger i alle størrelser.

Vælg mellem 2-4 værelses rummelige lejligheder på 69-125 m2, i 1 eller 2 plan, med have eller altan, åbent eller lukket køkken. 

Reserveret

Stor og lækker 2 værelses lejlighed med hurtig adgang til både grønne områder, indkøb og hurtige forbindelser til hjertet af København. 

Reserveret

Flot beliggende lejlighed med 4 dejlige, rummelige og lyse værelser samt stort køkken alrum.

Nyistandsatte boliger med eget køkken og bad, beliggende i 8 etagers ejendom, 100 meter fra fjorden og i gåafstand til stationen. Lejlighederne har en vidunderlig udsigt udover vandet, skoven og byen samt adgang til vaskeri, p-pladser, grønne områder, cykelskur og fællesrum. Kollegiet er udstyret med både kamera på alle fællesarealerne samt en kollegiebestyrer, som sikre et studie i trygge rammer.

M. Goldschmidt Kollegiet Slotshaven er et fantastisk dejligt byggeri både æstetisk og funktionelt, hvor lys og luft samtidig med nærhed til både bymiljø og offentlig transport skaber ideelle rammer for studietilværelsen.

Gammel Køge Landevej 260A 2. th,. 2650 Hvidovre

Søger du en 2 værelses lejlighed med hurtig adgang til grønne områder, samt attraktiv beliggenhed med hurtige offentlig transport til midten af København, så er denne bolig en perfekt til netop dig.

Vil du tæt på naturen kan du tage i den flotte kystagerpark, og med kort gå tur kan du være med Lodsparken og Hvidovre strand.