Engahavevej 40, 3. kontor 5

OPLEV VESTERBROS PULS, LIV OG CHARME

Ejendommen, kaldet Folkets Hus, som i dag er fredet, er opført 1953-56 af Vilhelm Lauritzen, og dannede frem til 1980’erne ramme om den københavnske arbejderbevægelses politiske, faglige og kulturelle liv. Bygningen er opført i overensstemmelse med tidens modernistiske  arkitektur og udsmykket med Dan Sterup Hansens gavlmosaik “Folket”. Bygningen er i dag kendt som spillestedet Vega.

Ejendommen er beliggende ved Enghave Plads på Vesterbro - et område, der igennem de seneste 10 år har gennemgået en markant udvikling via byfornyelse, og som  i dag er et af Københavns mest trendy kvarterer.  Lejemålet er et mindre regulært kontor med 3-5 skrivebordspladser. beliggende på 3. sal og udgør 60 m² (inkl. andel af fælles arealer). Lejemålet her adgang til etagens fællefaciliteter med loungeområde, møderum, køkken, toiletter og  tagtersse.

Der er adgang via en flot og rustik trappe eller elevator.

Lejemålet er en del at kontorfællesskabet, for hele 3 etage. På plantegningen ses alle fællesarealer markeret med gult og mødelokalet er markeret med blåt.

Lejer kan benytte alle fællesarealer inklusiv mødelokale efter eget behov og uden merbetaling. Mødelokalet bookes via et online bookingsystem. I driftsudgifterne er medholdt vand- og eludgifter for hele etagen, inkluderet kontorets eget forbrug af el. Alle fællesarealer rengøres af M. Goldschmidt Ejendommes eget service team en gang om ugen. Den seneste lejer havde indrettet kontoret med 5 store skriveborde samt en sofa, men vi anbefalder 3-4 skriveborde, så der også er arkivplads og et godt arbejdsrum.

Der kan være mulighed for overtagelse før 1. oktober 2017.

 

Vilkår ved leje

Areal: 

60 Brutto m2

Zonestatus: 
Byzone
Anvendelse: 
Kontor
Lejeniveau: 

1.600 kr/m2

Driftsudgifter: 

136,31 Kr/m2

Overtagelse: 
1. oktober 2017
Depositum: 
6 måneder
Varme: 

164,02 kr/m2

Vand: 

Er inkluderet i driftsudgifterne

El: 

Er inkluderet i driftsudgifterne

Opsigelse: 
6 måneder til den første i hver måned
Vedligeholdelse: 
Al indvendig vedligeholdelse påhviler lejer, den udvendige vedligeholdelse påhviler udlejer
Moms: 
Den samlede leje bliver tillagt moms
Betaling af leje: 

For fremvisning eller spørgsmål kontakt venligst

Mads Korsgaard Jarlshøi

HD Finansiel Rådgivning
Ansvarlig for erhvervsudlejning
Telefon dir.:
+45 33 63 09 02
Mobil:
+45 23 22 11 01
E-mail: mj@mgh.dk