H. C. Andersens Boulevard 9-11

ERHVERVSLEJEMÅL I SÆRKLASSE

 

Moderne lokaler udlejes til erhverv i en smuk, klassisk københavner-bygning med en beliggenhed i særklasse. Lejemålene består af flere hundrede veludnyttede kva¬dratmeter samlet på første sal i indbydende lokaler med et lækkert lysindfald, der kan lejes samlet eller hver for sig. 

 

I en charmerende, herskabelig byg¬ning udlejes flere erhvervslejemål med en sjælden kombination af høj kvalitet, fantastisk beliggenhed og spændende indretningsmuligheder. 

 

Fra stueetagens to indgangspartier træder du lige ind i smukke vel¬holdte opgange med de originale detaljer bevaret. 

 

INDBYDENDE LOKALER 

 

Alle lokaler på første sal er åbne og indbydende med et samlet areal på 546 m2, men kan opdeles efter behov, dog minimum 200 m2. Kon¬torerne fremstår stilrene og har et fantastisk lysindfald fra de klassiske vinduespartier. 

 

Lokalerne undergår i øjeblikket en større istandsættelse, der giver kun¬den mulighed for indretning, opde¬ling og anden tilpasning efter eget ønske. 

 

Den smagfulde modernisering af lokalerne sker med respekt for ejen¬dommens oprindelige stil – både udadtil i sammenhæng med facadens unikke arkitektoniske detaljer og indadtil i forhold til de originale trædøres fine udskæringer. Det er en række yderst spændende lejemål med plads til nye indret¬ningsidéer samt særlige behov og ønsker, som lejer kan have i forhold til dekoration, indretning og funktio¬nalitet.

 

IDEEL EKSPONERING FOR ERHVERVSDRIVENDE 

 

Placeringen lige ud til en af Køben¬havns trafikale hovedpulsårer giver en ideel eksponering i forhold til kunder og forbipasserende. De kan med fordel udnyttes til at skabe et præsentabelt showroom eller et spændende storrumsmiljø til eksem¬pelvis bank, arkitektfirma eller anden kontorvirksomhed. Potentialet er stort.

 

Ejendommens øvrige erhvervslejere er veletablerede og har en lang historie i ejendommen. 

 

P-PLADSER OG PULSERENDE BYLIV 

 

Adgangen til det pulserende København er lige uden for vin¬duerne. Kunder og besøgende kan benytte sig af de parkeringspladser, som findes mellem bygningen og H. C. Andersens Boulevard, ligesom der også er mulighed for at leje en fast parkeringsplads i gården. 

 

UNIK FREMTONING 

 

Lejemålene ligger i en flot, beva¬ringsværdig murstensbygning opført i 1895. Facadens rige arkitektoniske udsmykning med stukkatur er helt i tråd med de omkringliggende her¬skabelige bygninger. Bygningens karakteristiske tårn med kobber¬belagt tag og spir giver ejendommen en unik fremtoning, som langt de fleste vil lægge mærke til og huske. 

 

Alt i alt får man lokaler i absolut særklasse, som ligger attraktivt, lige¬som der er rig mulighed for at indfri særlige indretningsmæssige ønsker.

 

Vilkår ved leje

Areal: 

Fra 140 - 546 m2

Zonestatus: 
Byzone
Anvendelse: 
Butik, Kontor, Lager, Showroom, Klinik
Lejeniveau: 

1.500 kr. pr. mp.a.

Driftsudgifter: 

Kr. 304 pr. mp.a.

Depositum: 
6 måneder
Betaling af leje: 
Månedsvis forud til den første i en måned
Varme: 

kr. 128 pr. mp.a.

Vand: 

Er inkluderet i huslejen

El: 

Betales af lejer direkte til forsyningsselskabet.

Opsigelse: 
6 måneder til den første i en måned
Vedligeholdelse: 
Al indvendig vedligeholdelse påhviler lejer, den udvendige vedligeholdelse påhviler udlejer
Moms: 
Den samlede leje bliver tillagt moms

For fremvisning eller spørgsmål kontakt venligst

Mads Korsgaard Jarlshøi

Salgs- og udlejningschef
Telefon dir.:
+45 33 63 09 02
Mobil:
+45 23 22 11 01
E-mail: mj@mgh.dk