H. C. Andersens Boulevard 9-11

ERHVERVSLEJEMÅL I SÆRKLASSE

 

Moderne lokaler udlejes til erhverv i en smuk, klassisk københavnerbygning med en beliggenhed i særklasse. Lejemålene består af flere hundrede veludnyttede kvadratmeter fordelt på tre etager i indbydende lokaler med et lækkert lysindfald, der kan lejes samlet eller hver for sig.

 

I en charmerende, herskabelig bygning udlejes flere erhvervslejemål med en sjælden kombination af høj kvalitet, fantastisk beliggenhed og spændende indretningsmuligheder. De er fordelt med 546 m2 på første sal, 530 m2 i stueetage og 487 m2 kælderlokaler.

 

Indbydende lokaler

Alle lokaler er åbne og indbydende med mulighed for istandsættelse og tilpasning efter ønske.

 

Fra stueetagens indgangsparti træder du lige ind i velholdte omgivelser, hvor vinduer fra gulv til loft ud mod H.C. Andersens Boulevard indrammer rummene og giver et godt lysindfald.  Lokalerne på første sal fremstår stilrene og har også et fantastisk lysindfald fra de klassiske vinduespartier.   Kælderetagens lokaler er velholdte og funktionelle.

 

Den smagfulde modernisering af lokalerne er sket med respekt for ejendommens oprindelige stil – både udadtil i sammenhæng med facadens unikke arkitektoniske detaljer og indadtil i forhold til de originale trædøres fine udskæringer.

 

Det er en række yderst spændende lejemål med plads til nye indretningsidéer og særlige behov og ønsker, som lejer kan have i forhold til dekoration, indretning og funktionalitet.

 

Ideel eksponering for erhvervsdrivende

Placeringen lige ud til en af Københavns trafikale hovedpulsårer giver en ideel eksponering i forhold til kunder og forbipasserende. De kan med fordel udnyttes til at skabe et præsentabelt showroom eller lyse butikslokaler, en flot cafe/ restauration eller et spændende storrumsmiljø til eksempelvis bank, arkitektfirma eller anden kontorvirksomhed. Potentialet er stort.

 

Ejendommens øvrige erhvervslejere er veletablerede og har en lang historie i ejendommen.

 

P-pladser og pulserende byliv

Adgangen til det pulserende København er lige uden for vinduerne. Kunder og besøgende kan benytte sig af de parkeringspladser, som findes mellem bygningen og H. C. Andersens Boulevard, ligesom der også er mulighed for at leje faste parkeringspladser i gården.

 

Unik fremtoning

Lejemålene ligger i en flot, bevaringsværdig murstensbygning opført i 1895. Facadens rige arkitektoniske udsmykning med stukkatur er helt i tråd med de omkringliggende herskabelige bygninger. Bygningens karakteristiske tårn med kobberbelagt tag og spir giver ejendommen en unik fremtoning, som langt de fleste vil lægge mærke til og huske.

 

 

Alt i alt får man lokaler i absolut særklasse, som ligger attraktivt, ligesom der er rig mulighed for at indfri særlige indretningsmæssige ønsker.

 

 

Vilkår ved leje

Areal: 

Fra 153 - 1.563 m2

Zonestatus: 
Byzone
Anvendelse: 
Butik, Kontor, Lager, Showroom, Klinik
Lejeniveau: 

Fra 1.000 kr. pr. mp.a.

Driftsudgifter: 

Kr. 304 pr. mp.a.

Varme: 

kr. 128 pr. mp.a.

Vand: 

Er inkluderet i huslejen

El: 

Betales af lejer direkte til forsyningsselskabet.

Opsigelse: 
6 måneder til den første i en måned
Vedligeholdelse: 
Al indvendig vedligeholdelse påhviler lejer, den udvendige vedligeholdelse påhviler udlejer
Moms: 
Den samlede leje bliver tillagt moms

For fremvisning eller spørgsmål kontakt venligst

Mads Korsgaard Jarlshøi

HD Finansiel Rådgivning
Ansvarlig for erhvervsudlejning
Telefon dir.:
+45 33 63 09 02
Mobil:
+45 23 22 11 01
E-mail: mj@mgh.dk