H. C. Andersens Boulevard 9-11

Se vores nye video her: https://youtu.be/IPA9CQVPpB0

Her er muligheden for at leje fra 259 kvadratmeter kontor, klinik eller showroom, tæt på Rådhuspladsen i hjertet af København.

Ejendommen har en synlig og meget attraktiv beliggenhed på H.C. Andersens Boulevard omgivet af historiske og markante bygninger. Ikke mindst Københavns Rådhus, der er et af byens vigtigste oriente­ringspunkter.

Der er aktivitet døgnet rundt, som garanterer eksponering til potentielle kunder blandt de 60.000 bilister og 20.000 cyklister, som dagligt passerer forbi.

Lokalerne har en attraktiv placering i forhold til offentlig transport midt mellem S-togsstationerne Vesterport og Nørreport, der begge nås til fods på få minutter. Derudover nyder området godt af en lang række bus­forbindelser, der forbinder Nørreport St., Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Etableringen af en metrostation i 2019 ved Rådhusplad­sen fuldender områdets tilgængelig­hed med offentlig transport.

 

Lokalerne er placeret på 1 sal i en smuk, klassisk københavner-bygning. Ejendommen er en flot bevaringsværdig murstensbygning opført i 1895. Facadens rige arkitektoniske udsmykning med stukkatur er helt i tråd med de omkringliggende her­skabelige bygninger. Bygningens karakteristiske tårn med kobber­belagt tag og spir giver ejendommen en unik fremtoning, som langt de fleste vil lægge mærke til og huske.

Alt i alt får man lokaler i absolut særklasse, som ligger attraktivt, lige­som der er rig mulighed for at indfri særlige indretningsmæssige ønsker.

 

Lokalerne er gennemgribende renoveret med respekt for ejendommens oprindelige stil – Store åbne lokaler fremstår stilrene og har et fantastisk lysindfald fra de klassiske vinduespartier - Lokalerne nu indrettet som et stort åbent kontormiljø. Udlejer tilbyder dog mulighed for opde­ling og anden tilpasning af lokalerne efter jeres behov.

 

Der er gode muligheder for parkering, da kunder og besøgende kan benytte sig af parkeringspladser med gratis 1 times parkering, som findes foran ejendommen, ligesom der også er mulighed for at leje en fast parkeringsplads i gården.

Vilkår ved leje

Areal: 

Fra 258,4 m2

Zonestatus: 
Byzone
Anvendelse: 
Kontor, Lager, Showroom, Klinik
Lejeniveau: 

1.500 kr. pr. mp.a.

Driftsudgifter: 

Kr. 304 pr. mp.a.

Overtagelse: 
Lejemålet er klar til overtagelse
Depositum: 
6 måneder
Betaling af leje: 
Månedsvis forud til den første i en måned
Varme: 

Kr. 128 pr. mp.a.

Vand: 

Er inkluderet i huslejen

El: 

Betales af lejer direkte til forsyningsselskabet.

Opsigelse: 
6 måneder til den første i en måned
Vedligeholdelse: 
Al indvendig vedligeholdelse påhviler lejer, den udvendige vedligeholdelse påhviler udlejer
Moms: 
Den samlede leje bliver tillagt moms

For fremvisning eller spørgsmål kontakt venligst

Mads Korsgaard Jarlshøi

Salgs- og udlejningschef
Telefon dir.:
+45 33 63 09 02
Mobil:
+45 23 22 11 01
E-mail: mj@mgh.dk