Krondalvej 8, st. th.

Ejendommen er beliggende særdeles centralt i et veludbygget erhvervsområde i Rødovre direkte til det Københavnske Motorvejsnet E55/E47, hvor man indenfor få minutter kan være på motorvejen mod Ballerup, København, Helsingør eller Køge. Herudover er der gode busforbindelser til de nærliggende S-stationer, herunder Rødovre S-station og Glostrup S-station.

 

Lejemålet er indrettet med storrumskontor, 4 kontorlokaler/møderum, toilet- og badefaciliteter, køkken og mindre lager/arkiv med port indgang. Lejemålet kan anvendes til kontor, mindre lager eller showroom. Af lejere der har placeret sig i ejendommene i nærheden kan bl.a. nævnes Kaufmann, Festo A/S, Dyrup A/S. Lejemålet overtages nymalet og med nye gulvtæpper samt med renoverede toiletter.

 

Blandt de mange fordele ved at etablere sig i Rødovre Erhvervspark skal nævnes gratis parkering, og at man undgår den tunge trafik inde i Københavns centrum. Der er desuden tale om et godt lyst erhvervslejemål med fordelagtige lejebetingelser.

 

M. Goldschmidt Ejendomme A/S tilbyder god service og sunde og veldrevne ejendomme. I Rødovre Erhvervspark har vi mange ejendomme, hvilket tilgodeser lejere, der står overfor at downsize eller ekspandere.

Vilkår ved leje

Areal: 

459 m² - Ca. 380 m² kontor samt ca. 80 m² lager

Zonestatus: 
Byzone
Anvendelse: 
Kontor/showroom/engros
Lejeniveau: 

Kr. 495,00 pr. m²

Driftsudgifter: 

Kr. 113,00 pr. m² p.a.

Overtagelse: 
Efter aftale
Depositum: 
Svarende til 6 måneders leje
Betaling af leje: 
Månedsvis forud til den første i en måned
Varme: 

Kr. 86,00 pr. m² p.a.

El: 

Betales direkte til forsyningsselskabet

Opsigelse: 
6 måneder til den første i en måned
Moms: 
Den samlede leje bliver tillagt moms

For fremvisning eller spørgsmål kontakt venligst

Mads Korsgaard Jarlshøi

HD Finansiel Rådgivning
Ansvarlig for erhvervsudlejning
Telefon dir.:
+45 33 63 09 02
Mobil:
+45 23 22 11 01
E-mail: mj@mgh.dk