Separat kontor - med mødefaciliteter og parkering

Tæt på grønne omgivelser, hovedstaden og transport

Kontorhotellet ligger i smukke grønne omgivelser i hjertet Hellerup, kun 5 km nord for København.

Der er nem adgang til Strandvejens fashionable strøgmiljø, caféer og restauranter, og du har Hellerup Havn, Hellerup Strand og Hellerup Sejlklub lige om hjørnet.

Der er nem tilgang til offentlig transport med 10 minutters gang til Hellerup station, flere buslinjer ved døren og god tilslutning til både Helsingørmotorvej 201, ringvej 2
og 3, samt 25 minutters kørsel til Københavns lufthavn.
Naboen Hellerup Park Hotel, står klar til at hjælpe med indkvartering og bespisning af eventuelle overnattende gæster.

Kontorhotellet har egen parkeringsplads i terræn og giver mulighed for parkering til både lejere og gæster.

Det perfekte sted at starte din virksomhed

Er du nyopstartet eller har du en mindre virksomhed, så har du et godt udgangspunkt, når du lejer vores lokaler. Virksomhederne i kontorfællesskabet deles om alle fællesudgifter, hvorfor vi kan holde din samlede leje inkl. driftsudgifter og forbrug lavt.

Kontorfælleskabet tilbyder et kontormiljø med adgang til fællesfaciliteter så som toilet og køkken, mødelokale med online bookning. Du får herudover fordelene i et godt forretningsnetværk hos naboerne, frihed til at down- eller upsize uden binding, rengøring af fællesareler, åbent 24/7 og mulighed for at lukke og låse døren til eget kontor.

Bygningernes placering giver nem tilgang med bil. Der er mange p-pladser tilknyttet ejendommen, så du har nemt ved at finde en plads til dig selv eller dine gæster.

Kontorhotellet giver adgang til et stort og indbydende fælleskøkken/spiserum, hvor du kan lave lette anretninger, spare med naboen eller et uformelt møde ved kaffemaskinen.

Fleksibel indretning

Ejendommen er indrettet med en fordelingsgang, der har adgang til hvert enkelt kontor. Der er derfor mulighed for at leje enkelte kontorer separat eller lægge flere lokaler sammen efter
behov.
Vi kan lige nu tilbyde din virksomhed fra 19 til 78 m2 sammenhængende kontor. Alle lokalerne har adgang til pæne og altid rengjorte fællesarealer og vi sætter skilt på døren til kontoret samt på for- og bagindgangen. Mødelokalet er fuldt udstyret og møbleret uden ekstra udgifter for brugerne.

Vi arbejder målrettet på at skaffe de bedste rammer for din virksomhed og give dig optimal udnyttelse af lokalerne, uden at det koster dig en formue.

Som standard er lokalerne nymalet og indrettet med nyere gulvtæpper og lofter. Vi lytter dog meget gerne til dine behov og indretter efter aftale, så du får et kontor, skræddersyet efter dine behov, uden at skulle løfte en finger.

Vilkår ved leje

Areal: 

19-78 m2

Zonestatus: 
Byzone
Anvendelse: 
Kontor/showroom
Lejeniveau: 

1985 kr./m2p.a.

Driftsudgifter: 

Inkluderet i lejen

Skatter mv.: 

Inkluderet i lejen

Overtagelse: 
Efter aftale
Depositum: 
6 måneders leje
Betaling af leje: 
Månedsvis forud til den 1. i en måned
Varme: 

Inkluderet i lejen

Vand: 

Inkluderet i lejen

El: 

Inkluderet i lejen

Opsigelse: 
3 måneder til den første i en måned
Vedligeholdelse: 
Al indvendig vedligeholdelse påhviler lejer, den udvendige vedligeholdelse påhviler udlejer
Moms: 
Den samlede leje bliver tillagt moms

For fremvisning eller spørgsmål kontakt venligst

Mads Korsgaard Jarlshøi

HD Finansiel Rådgivning
Ansvarlig for erhvervsudlejning
Telefon dir.:
+45 33 63 09 02
Mobil:
+45 23 22 11 01
E-mail: mj@mgh.dk