Gammel Køge Landevej 256C 2. tv,. 2650 Hvidovre

Praktisk, charmerende, lys samt nyistandsat lejlighed med åben stue, stort badeværelse, vestvendt altan og meget mere.  Lejemålet er tæt på det hele, med få minutters gang til S-tog mod midtbyen, eller tur til grønne områder.

Smuk lejlighed malet i hvid fra top til tå, samt ny lakerede gulve som gør at lejligheden er dejlig lys, samt føles lejligheden som var du den første der flyttede ind.

Lejligheden indeholder et funktionelt og lækkert køkken direkte i forbindelse med stuen. Køkkenet er udstyret med indbygget køle/fryseskab, integreret ovn, kogeplader samt opvaskemaskine.

Fra stuen kan du gå direkte ud til dejlig stor vest vendt altan, som giver dig mulighed for at nyde solen både eftermiddag og aften.

Lejlighedens soveværelse er stort og praktisk med meget indbygget skabsplads, burde du kunne få plads til alt dit tøj.

Lejemålet er beliggende i et dejligt område, hvor dagligvarebutikken Fakta, samt Retail kæden Jysk ligger et spyt kast derfra.

Hvis ud vil ud og nyde naturen kan du med kort gåtur nyde naturen i den flotte Kystagerpark, hvis du vil gå lidt længere, nå ned til lodsparken. I Lodsparken kan du benytte Hvidovre Strandpark både til at nyde ligge i solen, eller bade.

Skal du ind mod centrum af København, ligger S-tog stationen ’Åmarken Station’ under 600 meter væk fra ejendommen. Fra Åmarken Station køre der tog både mod København samt mod Farum og Solrød strand.

Opgangen er udstyret med elevator som går direkte ned i kælderen, hvor du finder lejemålet opbevaringsrum. Fra kælderen er der adgang til parkeringskælderen. Parkeringskælderen er aflåst med automatisk gitter, og har nummeret plads. Du som lejer får mulighed for at parkere i din helt egen plads. Du har også mulighed for at stille din cykel i tørvejr ligeledes i parkeringskælderen

Ejendommen har højt godt energimærke, er bygget i 2007 og er optimeret for sin beliggenhed. Bland andet har lejlighederne dobbelt lags ruder ud til Gl. Køge Landevej for at lydisolere lejligheden for diverse støjgener.

 

 

Type: 
Lejlighed

Indretning

Areal:
82 m²
Værelser:
2
Type:
Lejlighed
Depotrum:
1
Terrasse:
0.00
Altan:
5.00 m²
Overtages:
Nyistandsat

Vilkår ved leje

Indflytning:
Snarest
Leje:
Kr. 10.295,- pr. md.
a/c vand:
250
a/c varme:
500
a/c el:
Betales direkte til forsyningsselskabet
Antenneafgift:
Betales direkte til udbyder
Internetafgift:
Betales direkte til udbyder
Depositum:
Kr. 30.885,-
Forudbetalt:
Kr. 30.885,-
Betaling af leje:
Månedsvis forud
Opsigelse:
3