Mariendalsvej 14, st. tv., 2000 Frederiksberg

OBS: Lejemålet vil blive istandsat inden indflytning, som betyder en større renovering af lejemålets køkken, samt badeværelse. Billeder er fra andet lejemål, som illustration for hvordan lejemålet vil blive istandsat. 

Charmerende 2 værelses lejlighed med sydvest vendt terrasse væk fra de store veje.  

Lejemålet begynder med praktisk stor entre, hvor der er rigeligt plads til at hænge alt overtøj, og opbevare diverse husholdningsredskaber. Herefter kommer du direkte ind i det større spisekøkken, hvor der er rigeligt plads til både spisebord og 4 stole. 

Fra stuen har du adgang til lejemålet værelse, samt terrasse. Terrassen med rigeligt plads til have bord, er lukket inden af buske, bede og planter. Stort badeværelse med plads til vaskemaskine, samt tørretumbler. I gangen mellem badeværelse og soveværelset finder du et mindre alla walk-in closet. 

Ejendommen er utrolig velholdt med stor og lys udvendig glaselevator, samt har ejendommen har et skønt nabofælleskab.

Ejendommen er beliggende yderst attraktivt området midt i byen, tilbagetrukket fra de store veje og ind i grønne omgivelser, fri for støjen fra byen, men med alle fordelene. 

 

Der er et stort udvalg af indkøbs muligheder med dagligvarebutikker samt livstilforretninger lige om hjørnet. Du kan nemt komme ind til centrum med busserne 8A, 250S og 62, som stopper 200 meter fra ejendommen eller fange metroen på nærmeste station ved Frederiksberg centeret.

Type: 
Lejlighed

Indretning

Areal:
90 m²
Værelser:
2
Type:
Lejlighed
Depotrum:
1
Terrasse:
1.00
Have:
5.00 m²
Overtages:
Nyistandsat

Vilkår ved leje

Indflytning:
Snarest
Leje:
Kr. 13.500,- pr. md.
a/c vand:
Kr. 250,- pr. md.
a/c varme:
Kr. 500,-
a/c el:
Betales direkte til forsyningsselskabet
Antenneafgift:
Betales direkte til udbyder
Internetafgift:
Betales direkte til udbyder
Depositum:
Kr. 40.500,-
Forudbetalt:
Kr. 40.500,-
Betaling af leje:
Månedsvis forud
Opsigelse:
3