Mølle Alle 10, 5. sal., 2500 Valby

Nyopført bolig på toppen af charmerende ejendom placeret på rolig vej i hjertet af Valby.

Ejendommen ligger meget centralt og er en af de mere eftertragtet adresser i Valby. I området finder du alt hvad du har brug for, både lækre resturanter og cafe’er på Valby Langgade, mange indkøbsmuligheder som blandt andet kan findes i det stor-centeret ”Spinderiet”.

Hvis du er naturnyder vil du elske kun at være få hundrede meter væk fra Søndermarken, hvor du kan nyde det naturfyldte område, sammen med venner eller til en frisk løbetur.

Vil du til indre København kan dette nåes på få minutter med bus, s-tog eller på cykel. I lejligheden har du mulighed for at være den første beboer i enestående nyopført penthouse-bolig med egen tagterasse.

Boligen er nyopført i gode solide og stilrene materialer, som giver lejemålet et moderne og indbydende udtryk. I boligens 140,5 kvadratmeter er der god plads og 3 soveværelser til den klassiske danske familie. 

Boligen har stort og åbent badeværelse med stor bruseniche. I badeværelset er vaskemaskine/tørretumbler.

Stuen er åben og med fritlæggende spær som giver lejemålet en fantastisk charme og varme, samt direkte forbindelse til boligen nye samtale-køkken. Et af lejemålets store fordele er den store dejlige tagterasse, hvor du sidder med udsigt over alle nærliggende ejendomme

Type: 
Lejlighed

Indretning

Areal:
140 m²
Værelser:
4
Type:
Lejlighed
Depotrum:
1
Altan:
7.00 m²
Overtages:
Nyistandsat

Vilkår ved leje

Indflytning:
Snarest
Leje:
Kr. 19.900,- pr. md.
a/c vand:
Kr. 400,- pr. md.
a/c varme:
Kr. 950,-
a/c el:
Betales direkte til forsyningsselskab
Antenneafgift:
Betales direkte til udbyder
Internetafgift:
Betales direkte til udbyder
Depositum:
Kr. 59.700,-
Forudbetalt:
Kr. 20.900,-
Betaling af leje:
Månedsvis forud
Opsigelse:
3