Kokkedal Slot (Kokkedal Alle 6, 2970 Hørsholm)

Den 1. februar har M. Goldschmidt koncernen overtaget Kokkedal Slot i Hørsholm.
 
Slottet som allerede er det ideelle sted for bryllupper, selskaber, møder og konferencer og vil tillige kunne tilbyde eksklusive ophold for individuelle rejsende, når Slottets a la carte restaurant og ikke mindst den nye Spa åbner.
 
Slottet og de øvrige tilknyttede ejendomme står i dag gennemgribende renoverede. Sommeren 2013 forventes indretningen ligeledes at være færdiggjort, nøje afstemt med Slottets arkitektoniske periode. Her vil Slottet kunne tilbyde overnatning i 62 enestående værelser med komfort efter moderne standarder og forventninger, kombineret med Slottets mere end 250 års spændende og royale historie.
 
Slottet blev oprindeligt opført af Dronning Sophie Magdalene af Danmark og Norge, enke efter Christian den 6. Efterfølgende har en række adelige og handelsmænd ejet slottet og efter en noget omskiftelig periode de senere år, fremstår Slottet i dag velholdt og romantisk, som en majestætisk perle omgivet af nyklippede plæner og gamle træer. Udsigten til Øresund, nærheden til Kokkedal Golfklub og ikke mindst den beskedne afstand til Nordsjællands andre kongelige seværdigheder for ikke at nævne bare 30 minutters kørsel til København, gør Slottet til det oplagte valg for fremtidens selskaber, arrangementer og eksklusive ophold.