Venteliste Studiebolig

Ansøgningsskema

 
Det er vigtigt for os, at dem der flytter ind i vores studieboliger, kommer til at fungere i hyggeligt samvær med de medstuderende og med respekt for de omkringboende naboer. Derfor vil vi gerne vide lidt om dig.
 
Vi vil bede dig udfylde nedenstående ansøgningsblanket og sende den til os på knappen nederst på siden, så vil du høre nærmere om en fremvisning eller leje af boligen.
Boligoplysninger
Inden du ansøger om en studiebolig, så er det vigtigt at finder adressen på boligen, som du ønsker at leje. Du finder de ledige boliger her: Lundestrædet og Slotshaven.
Listen inkludere alle vores studieboliger i Holbæk, men at det er kun muligt at ansøge om en bolig, som er ledig på vores hjemmeside.
Det er kun muligt at vægle indflytningsdatoen, som er anført for den ledige bolig i boligoversigten., som du finder her: Lundestrædet og Slotshaven.
Kontaktoplysninger
Alle felter SKAL udfyldes med oplysninger på personen, som skal bo i lejligheden. Vær opmærksom på at man kun må bo en person pr. bolig og at denne skal være aktiv under studie i hele beboelses perioden.
Skriv adressen på din nuværende bolig. Husk at skrive personen med fast bopæl, hvis du bruger en c/o adresse.
Du bedes skrive hele dit CPR-nummer da vi laver en kreditsikring af alle vores lejere.
Lejekontrakt og anden korrespondance vil sendes over denne e-mail adresse.
Studieoplysninger
Her skrives oplysninger om din uddannelse ved indflytningsdagen. Vi vil kræve kopi af studiekort eller anden dokumentation på at du er studerende.
Skriv hvilken uddannelse, som du er i gang med og også gerne, hvad den skal bruges til.
Skriv både skolens navn samt byen hvor den ligger
Skriv en ca. dato for endt studie, F.eks. sommeren 2017, kan skrives 01.06.2017
Studiejob
Ekstra oplysninger om dig selv
Skal du låne til indskud hos bank, kommunen eller andet, så vil vi gerne vide dette, så vi kan sende dig de rigtige dokumenter med det samme.
Kender nogle i ejendommen?
Har du en ven eller bekendt, som bor eller har boet i ejendommen. Så vil vi gerne vide hvem.
Hvor har du fået kendskab til vores boliger
Vi vil gerne vide, hvor har du set, læst eller hørt om vores boliger.