Ledig fra: 1 februar, 2024

Sydvendt 3-værelses med stor altan og god udsigt

Blåbærvej 4, 3. tv., 3400 Hillerød

Om lejemålet

Ejendom Frederiksbro
Værelser 3
Størrelse 78 m2
Ledig fra 1 februar, 2024
Energimærke A2015
Leje 12.300 kr. / måned
Varme a conto 700 kr. / måned
Vand a conto 250 kr. / måned
Depositum 36.900 kr.
Forudbetalt leje 12.300 kr.
Indflytningspris 62.450 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Lejemålet

3-værelses lejlighed med køkken-alrum, stue og to gode værelser med skabe. På lejlighedens rummelige altan har du mulighed for at nyde en dejlig udestund med udsigt til Hillerøds nye bydel, Frederiksbro. Der er gulvvarme i alle rum, og køkkenet fra Invita er holdt i lyse farver. Hårde hvidevarerne fra Siemens gør madlavningen til en leg, og på det lyse badeværelse har du egen vaskesøjle i energiklasse A++ - også fra Siemens. Lejligheden har desuden et depotrum. Blåbærhaven har en fælles tagterrasse, hvor der er plads til hyggelige stunder med udsigt over Frederiksbro, naturskønne områder og ikke mindst Frederiksborg Slot. Lige om hjørnet finder du også Frederiksbro Torv, hvor der etableres et stemningsfyldt og socialt miljø. På Frederiksbro bor du i en helt ny bydel tæt på både grønne arealer, indkøbsmuligheder og Hillerøds bymidte. Der er desuden gode busforbindelser, og Hillerød station er en 6 minutters cykeltur væk. Her kan du springe på S-toget og være i København kun 40 minutter senere.

Ejendommen

Blåbærhaven er en karrébygning på 6 etager med i alt 76 skønne lejligheder. Boligerne er mellem 46 og 119 m2 og har 2-5 værelser. Blåbærhavens 6 etager og placering på Frederiksbro giver mulighed for både at nyde den skønne udsigt over området og opleve den levende stemning fra Frederiksbro Torv helt tæt på. Derudover har bygningen en hyggelig fælles tagterrasse, som frit kan benyttes af Blåbærhavens beboere. Med en lejebolig i Blåbærhaven behøver du ikke vælge mellem fredfyldt natur og en levende bymidte, men kan få det bedste fra begge verdener.

Området

Frederiksbro er en helt ny bydel i Hillerød, hvor du kan være det bedste sted i livet. Her opføres ca. 1.300 lejeboliger i varierende typer og størrelser, så uanset hvor i livet, du befinder dig, kan du finde en bolig, der passer til dig. Midt i bydelen ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen, hvor du kan lade batterierne op i grønne omgivelser samtidig med, at der er plads til leg og aktiviteter. Derudover får du som beboer glæde af legeområder, multibane, udendørs fitnessområde, privat badepavillon og bekvemme indkøbsmuligheder i områdets Coop 365. Fra Roskildevej og Trollesmindealle er der gode busforbindelser, herunder til Hillerød Station, som også kun er en 6 minutters cykeltur væk. Fra stationen kan du nemt komme til landsdelens øvrige store byer, og du er i København på kun 40 minutter. Hillerød Station er under udvidelse og bliver forbundet med den nye Favrholm Station nær det kommende Nyt Hospital Nordsjælland. Der er på området mulighed for op til to parkeringslicenser pr. bolig.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
500 m
Børnehave
500 m
Skole
300 m
Indkøb
100 m
Legeplads
200 m
Tog
1.3 km
Bus
1.3 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.