Ledig fra: 1 februar, 2024

3-væresles med altan i Klosterparken

Buegangen 48, 4100 Ringsted

Om lejemålet

Ejendom Klosterparken
Værelser 3
Størrelse 77 m2
Ledig fra 1 februar, 2024
Energimærke B
Leje 8.800 kr. / måned
Varme a conto 578 kr. / måned
Vand a conto 353 kr. / måned
Depositum 26.400 kr.
Forudbetalt leje 8.800 kr.
Indflytningspris 44.931 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Tina Wennerwald Kaisen

Lejemålet

Velkommen inden for i denne skønne 3-værelses lejlighed på 77 m2, som fordeler sig på to plan på hhv. 1. og 2. sal. Her venter et hyggeligt opholdsrum, der forener en stue med et vinkelkøkken fra Tvis. Køkkenet er udstyret med hårde hvidevarer, herunder et komfur, en opvaskemaskine, et køle/fryseskab og en emhætte, så du kan kokkerere lækre måltider. Fra stuen er der direkte udgang til boligens altan, der er det perfekte sted at nyde en kop kaffe eller en afslappende stund på en varm sommerdag. Derudover har lejligheden to soveværelser med indbyggede skabe, der giver masser af opbevaringsplads og et stort badeværelse med gulvvarme og plads til at installere din egen vaskemaskine og tørretumbler, hvis du ønsker det. Denne bolig passer perfekt til dig, som ønsker at bo i et fredeligt og trygt miljø, hvor store som små får glæde af de mange fællesfaciliteter, som Klosterparken har at byde på. OBS: Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet med undtagelse af fisk eller fugle i bur. OBS: Det er ikke muligt at leje lejligheden, hvis man registreret i RKI.

Ejendommen

Lejligheden er beliggende i det hyggelige boligområde Klosterparken, som er kendt for sin familievenlige atmosfære, flotte grønne arealer og den brede vifte af udendørsfaciliteter, som gør det nemt at snige aktivitet ind i hverdagen. De mindste kan brænde krudt af på intet mindre end fire legepladser, herunder en kæmpe piratlegeplads, som er meget populær – også hos udefrakommende naboer som børnehaver. Derudover byder området på multibane, petanquebane og endda også en 25 meter lang swimmingpool, hvor der er tilknyttet livreddere. Med andre ord er der i Klosterparken skabt rum til, at du med venner, familie og naboer kan få en masse hyggelige stunder i den friske luft. Fællesarealerne i Klosterparken bliver vedligeholdt af et dygtigt serviceteam, som sørger for, at der altid er rent og pænt, så du blot kan nyde hverdagen i de skønne omgivelser. Ejendommen er anlagt som en hestesko med en yder-og inderkreds, og rundt om hesteskoen er parkeringsarealer, så du altid kan parkere tæt ved din bolig. Vores 312 lejligheder i Klosterparken er mellem 69 og 125 kvm, og fordeler sig på 2-4 værelser. Boligerne er i 1 eller 2 plan og har enten altan eller have med plads til rolige udestunder.

Området

Klosterparken er ideelt beliggende i Ringsted med masser af spændende muligheder lige uden for døren. Når hverdagens indkøb skal klares, kan du nemt tage en tur til Ringsted Outlet eller RingStedet, som begge er inden for gåafstand. Der er også kort vej til både bymidten og Ringsted Station, hvor der er forbindelse til København og resten af Sjælland. Hvis du tager bilen, kan du hurtigt komme på motorvejen og køre til de omkringliggende byer.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
200 m
Børnehave
200 m
Skole
200 m
Indkøb
400 m
Legeplads
100 m
Tog
1.5 km
Bus
1.2 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Tina Wennerwald Kaisen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.