Ledig fra: 1 september, 2024

3-værelses med sydvendt altan

Frederiksbro Torv 12, 3. tv., 3400 Hillerød

Om lejemålet

Ejendom Frederiksbro
Værelser 3
Størrelse 80 m2
Ledig fra 1 september, 2024
Energimærke B
Leje 12.000 kr. / måned
Varme a conto 700 kr. / måned
Vand a conto 300 kr. / måned
Depositum 36.000 kr.
Forudbetalt leje 12.000 kr.
Indflytningspris 61.000 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Lejemålet

3-værelses lejlighed med køkken-alrum, stue og to gode værelser med skabe. På lejlighedens rummelige altan har du mulighed for at nyde en dejlig udestund med udsigt til Hillerøds nye bydel, Frederiksbro. Der er gulvvarme i alle rum, og køkkenet fra Invita er holdt i lyse farver. Hårde hvidevarerne fra Siemens gør madlavningen til en leg, og på det lyse badeværelse har du egen vaskesøjle i energiklasse A++ - også fra Siemens. Lejligheden har desuden et depotrum. Rønnebærgården har en hyggelig gård med et grønt miljø, cykelparkering og en lille legeplads. Der er også en fælles tagterrasse med udsigt til Frederiksbro, og lige om hjørnet finder du Frederiksbro Torv, hvor der blandt andet åbner en helt ny Coop 365-dagligvarebutik. På Frederiksbro bor du i en helt ny bydel tæt på både grønne arealer, indkøbsmuligheder og Hillerøds bymidte. Der er desuden gode busforbindelser, og Hillerød station er en 6 minutters cykeltur væk. Her kan du springe på S-toget og være i København kun 40 minutter senere.

Ejendommen

Karrébygningen Rønnebærgården på 6 etager huser i alt 89 lyse lejligheder på 66-131 m2 fordelt på 2-5 værelser. Størstedelen af boligerne har egen hyggelig altan, og bygningen har også en fælles tagterrasse, hvor Rønnebærgårdens beboere kan nyde udsigten over Frederiksbro og områdets grønne arealer. I bygningens gårdrum er et hyggeligt og grønt miljø med et lille legeområde og overdækket cykelparkering. Herfra er direkte adgang til Frederiksbro Parken, hvor der er plads til både afslapning og aktiviteter ved Svanesøen. Som beboer i Rønnebærgården har du både fredfyldt natur og levende bystemning lige i nærheden. Med bydelens grønne hjerte, Frederiksbro Parken, lige uden for hoveddøren og Frederiksbro Torv rundt om hjørnet får du det bedste fra begge verdener.

Området

Frederiksbro er en helt ny bydel i Hillerød, hvor du kan være det bedste sted i livet. Her opføres ca. 1.300 lejeboliger i varierende typer og størrelser, så uanset hvor i livet, du befinder dig, kan du finde en bolig, der passer til dig. Midt i bydelen ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen, hvor du kan lade batterierne op i grønne omgivelser samtidig med, at der er plads til leg og aktiviteter. Derudover får du som beboer glæde af legeområder, multibane, udendørs fitnessområde, privat badepavillon og bekvemme indkøbsmuligheder i områdets Coop 365. Fra Roskildevej og Trollesmindealle er der gode busforbindelser, herunder til Hillerød Station, som også kun er en 6 minutters cykeltur væk. Fra stationen kan du nemt komme til landsdelens øvrige store byer, og du er i København på kun 40 minutter. Hillerød Station er under udvidelse og bliver forbundet med den nye Favrholm Station nær det kommende Nyt Hospital Nordsjælland. Der er på området mulighed for op til to parkeringslicenser pr. bolig.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
500 m
Børnehave
500 m
Skole
300 m
Indkøb
100 m
Legeplads
300 m
Tog
1.4 km
Bus
1.4 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.