Ledig fra: 1 oktober, 2024

Højtbeliggende 3-værelses med flot udsigt

Frederiksbrovej 6, 13. Dør 1, 3400 Hillerød

Om lejemålet

Ejendom Frederiksbro
Værelser 3
Størrelse 85 m2
Ledig fra 1 oktober, 2024
Energimærke B
Leje 13.300 kr. / måned
Varme a conto 750 kr. / måned
Vand a conto 300 kr. / måned
Depositum 39.900 kr.
Forudbetalt leje 13.300 kr.
Indflytningspris 67.550 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik Manniche Vixø

Lejemålet

3-værelses lejlighed med to altaner. Lejligheden har et dejligt køkken-alrum med udgang til begge boligens altaner, hvor du kan nyde en rolig udestund. Køkkenet fra Invita er udstyret med hårde hvidevarer fra Siemens, som gør madlavningen til en leg. Der er gulvvarme i alle rum, skabe i begge værelser samt vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens på badeværelset.

Ejendommen

Det 15 etager høje punkthus Laurbærhaven huser i alt 85 lejligheder, som er 62-177 m2 og har 2-5 værelser. Alle boliger har egen terrasse eller altan, og herfra kan du nyde udsigten over Frederiksbro. Med ejendommens to elevatorer kan du nemt komme til og fra din bolig, og der er også et begrænset antal parkeringspladser til leje i kælderen under bygningen. Laurbærhaven er perfekt til dig, som vil forkæle dig selv med en eksklusiv lejebolig tæt på det hele.

Området

Frederiksbro er en helt ny bydel i Hillerød, hvor du kan være det bedste sted i livet. Her opføres ca. 1.300 lejeboliger i varierende typer og størrelser, så uanset hvor i livet, du befinder dig, kan du finde en bolig, der passer til dig. Midt i bydelen ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen, hvor du kan lade batterierne op i grønne omgivelser samtidig med, at der er plads til leg og aktiviteter. Derudover får du som beboer glæde af legeområder, multibane, udendørs fitnessområde, privat badepavillon og bekvemme indkøbsmuligheder i områdets Coop 365. Fra Roskildevej og Trollesmindealle er der gode busforbindelser, herunder til Hillerød Station, som også kun er en 6 minutters cykeltur væk. Fra stationen kan du nemt komme til landsdelens øvrige store byer, og du er i København på kun 40 minutter. Hillerød Station er under udvidelse og bliver forbundet med den nye Favrholm Station nær det kommende Nyt Hospital Nordsjælland. Der er på området mulighed for op til to parkeringslicenser pr. bolig.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
500 m
Børnehave
300 m
Skole
300 m
Indkøb
200 m
Legeplads
300 m
Tog
1.4 km
Bus
1.4 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik Manniche Vixø

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.