Ledig fra: 1 januar, 2024

Enestående 4-værelses på toppen af Laurbærhaven

Frederiksbrovej 6, 14. Dør 1, 3400 Hillerød

Om lejemålet

Ejendom Frederiksbro
Værelser 4
Størrelse 177 m2
Ledig fra 1 januar, 2024
Energimærke A2015
Leje 25.900 kr. / måned
Varme a conto 1.100 kr. / måned
Vand a conto 700 kr. / måned
Depositum 77.700 kr.
Forudbetalt leje 25.900 kr.
Indflytningspris 131.300 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Lejemålet

Vil du bo med en suveræn udsigt til Hillerød? Så er denne 4-værelses bolig på 14. sal lige noget for dig. Den eksklusive lejlighed har et stort køkken-alrum med et lækkert Invita-køkken og udgang til en vestvendt altan. I direkte forlængelse af køkken-alrummet ligger en skøn stue med udgang til boligens sydvestvendte tagterrasse. I modsatte ende ligger endnu en stue med udgang til norvestvendt tagterrasse, hvorfra der er kig til det eventyrlige Frederiksborg Slot. Lejligheden består derudover af et soveværelse med garderobe, et værelse, to badeværelser og et depot. Der er gulvvarme i alle rum og hårde hvidevarer fra Siemens - herunder egen vaskemaskine og tørretumbler i energiklasse A++. Som beboer på toppen af Laurbærhaven kan du nyde livet og få glæde af den skønneste udsigt – hver eneste dag. Laurbærhaven er Frederiksbros andet punkthus på hele 15 etager. Fra boligernes altaner har du mulighed for at nyde en fantastisk udsigt over Frederiksbro, smuk natur, Hillerød by og ikke mindst Frederiksborg Slot. Under bygningen er en parkeringskælder, hvor du kan leje en parkeringsplads. På Frederiksbro bor du i en helt ny bydel tæt på både grønne arealer, indkøbsmuligheder og Hillerøds bymidte. Der er desuden gode busforbindelser, og Hillerød station er en 6 minutters cykeltur væk. Her kan du springe på S-toget og være i København kun 40 minutter senere.

Ejendommen

Det 15 etager høje punkthus Laurbærhaven huser i alt 85 lejligheder, som er 62-177 m2 og har 2-5 værelser. Alle boliger har egen terrasse eller altan, og herfra kan du nyde udsigten over Frederiksbro. Med ejendommens to elevatorer kan du nemt komme til og fra din bolig, og der er også et begrænset antal parkeringspladser til leje i kælderen under bygningen. Laurbærhaven er perfekt til dig, som vil forkæle dig selv med en eksklusiv lejebolig tæt på det hele.

Området

Frederiksbro er en helt ny bydel i Hillerød, hvor du kan være det bedste sted i livet. Her opføres ca. 1.300 lejeboliger i varierende typer og størrelser, så uanset hvor i livet, du befinder dig, kan du finde en bolig, der passer til dig. Midt i bydelen ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen, hvor du kan lade batterierne op i grønne omgivelser samtidig med, at der er plads til leg og aktiviteter. Derudover får du som beboer glæde af legeområder, multibane, udendørs fitnessområde, privat badepavillon og bekvemme indkøbsmuligheder i områdets Coop 365. Fra Roskildevej og Trollesmindealle er der gode busforbindelser, herunder til Hillerød Station, som også kun er en 6 minutters cykeltur væk. Fra stationen kan du nemt komme til landsdelens øvrige store byer, og du er i København på kun 40 minutter. Hillerød Station er under udvidelse og bliver forbundet med den nye Favrholm Station nær det kommende Nyt Hospital Nordsjælland. Der er på området mulighed for op til to parkeringslicenser pr. bolig.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
500 m
Børnehave
500 m
Skole
300 m
Indkøb
200 m
Legeplads
300 m
Tog
1.4 km
Bus
1.4 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.