Anvendelse: Kontor

Eksklusivt kontorlejemål på eftertragtet beliggenhed

Store Kongensgade 128, 1. sal, 1264 København K

Om lejemålet

Ejendom Grønningen 17-19/St. Kongensgade 128-130
Areal 867 m2
Leje pr. måned 148.763 kr.
Leje pr. m2 pr. år 2.059 kr.
Drift pr. m2 pr. år 391 kr.
Varme pr. m2 pr. år 180 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 892.578 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Lejemålet

Grønningen 17-19 og Store Kongensgade 128-130 hører uden tvivl til blandt Danmarks smukkeste arbejdspladser, og rammerne er helt oplagte for den kvalitetsbevidste lejer, der søger et eksklusivt og præsentabelt miljø på en af Københavns ypperste placeringer. De markante ejendomme, som er opført i 1910’erne, er blevet gennemgribende renoveret med stor respekt for deres oprindelige udtryk, og med en placering lige mellem Nyboder og Kastellet venter en helt unik udsigt til historiske og grønne omgivelser. Serviceniveauet på ejendommene er ekstremt højt, og M. Goldschmidt Ejendommes eget servicepersonale sørger for, at gård-, fortovs- og indgangsarealer altid er renholdte, så kunder og medarbejdere bliver mødt af den bedst mulige standard. Hele dagen er der let tilgængelig offentlig parkering på de omkringliggende gader, ligesom der på ejendommene er cykelparkering i terræn og i kælder. Det ledige kontorlejemål på 867 m² er beliggende på ejendommens 1. sal, hvor der er udsigt til både Nyboder og Kastellet. Med en blanding af åbne og lukkede kontormiljøer, er der rig mulighed for at skabe en arbejdsplads, som imødekommer virksomhedens behov. Lokalerne har mange unikke detaljer fra ejendommens oprindelse, og den gennemgående herskabelige stil kommer til udtryk i blandt andet højloftede lokaler, varierede stukdekorationer, detaljerede radiatorskjulere, flotte fyldningsdøre, messinghåndtag og høje træpaneler. Til sammen skaber de en helt særlig stemning, som danner en eksklusiv ramme om hverdagen. Lejemålet overtages nyistandsat. Kontakt os for mere information om lejemålet samt fremsendelse af prospekt, lejemålsoversigt og indretningsforslag.

Ejendommen

Ved indgangen til indre by ligger det smukke trekantsformede Grønning-kompleks. Ejendommen er opført i perioden 1910-1914 i røde mursten med sort tegltag og palætermovinduer i den oprindelige stil, og i dag fremstår den fortsat fra sin flotteste side. Bygningen er et velkendt syn for de mange mennesker, der hver dag passerer den på vej ind i og ud af København.

Området

Med Kastellet og Nyboder som nærmeste naboer er beliggenheden unik. Nærmiljøet byder på masser af spændende muligheder, og butikker, indkøb, spisesteder og andre oplevelser er altid inden for rækkevidde. Få minutters gang fra bygningen ligger Østerport Station, hvor der er forbindelse med både regionaltog, S-tog, metro og bus.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
300 m
Tog
500 m
Metro
500 m
Indkøb
200 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.