Anvendelse: Kontor

Luksuriøst kontorlejemål med bemandet reception

Grønningen 25 , 1270 København K

Om lejemålet

Ejendom Grønningen 21-25/St. Kongensgade 132-134
Areal 636 m2
Leje pr. måned 105.523 kr.
Leje pr. m2 pr. år 1.991 kr.
Drift pr. m2 pr. år 559 kr.
Varme pr. m2 pr. år 213 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 633.138 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Lejemålet

Grønningen 25 hører uden tvivl til blandt Danmarks smukkeste arbejdspladser. Alene placeringen mellem det historiske Nyboder og Kastellet, der er en oase midt i København, taler for sig selv. Nu bydes en ny virksomhed ind i disse fantastiske og helt unikke omgivelser. Indenfor fremstår lejemålet luksuriøst med sildebensparketgulv, høje træpaneler, smukke radiatorskjulere og masser af flotte detaljer fra ejendommens oprindelse. Udlejer tilbyder reception med gæstemodtagelse og her møder man M. Goldschmidt Ejendommes smilende og hjælpsomme receptionister. Lejer og lejers gæster har adgang via det imponerende receptionsområde og gangareal med flotte lysekroner. Fra ejendommen er hele København inden for rækkevidde, for kun 2 minutters gang derfra ligger Østerport Station, som serviceres med både regionaltog, S-tog, metro og bus. Marmorkirkens Metrostation og det levende Kongens Nytorv er ligeledes i gåafstand.

Ejendommen

Ved indgangen til indre by ligger det smukke trekantsformede Grønning-kompleks. Ejendommen er opført i perioden 1910-1914 i røde mursten med sort tegltag og palætermovinduer i den oprindelige stil, og i dag fremstår den fortsat fra sin flotteste side. Bygningen er et velkendt syn for de mange mennesker, der hver dag passerer den på vej ind i og ud af København.

Området

Med Kastellet og Nyboder som nærmeste naboer er beliggenheden unik. Nærmiljøet byder på masser af spændende muligheder, og butikker, indkøb, spisesteder og andre oplevelser er altid inden for rækkevidde. Få minutters gang fra bygningen ligger Østerport Station, hvor der er forbindelse med både regionaltog, S-tog, metro og bus.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
500 m
Tog
300 m
Metro
600 m
Indkøb
300 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.