Ledig fra: 1 juni, 2024

3-værelses lejlighed i børnevenligt kvarter

Klokkehøjen 37, 4100 Ringsted

Om lejemålet

Ejendom Klosterparken
Værelser 3
Størrelse 88 m2
Ledig fra 1 juni, 2024
Energimærke B
Leje 9.800 kr. / måned
Varme a conto 660 kr. / måned
Vand a conto 403 kr. / måned
Depositum 29.400 kr.
Forudbetalt leje 9.800 kr.
Indflytningspris 50.063 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Tina Wennerwald Kaisen

Lejemålet

Lige nu udlejes denne rummelige og velindrettede 3-værelses lejlighed på 88 m2 med køkken i åben forbindelse med en stor stue. Køkkenet er fra Tvis og udstyret med hårde hvidevarer i form af komfur, opvaskemaskine, køle/fryseskab samt emhætte. Fra stuen er der udgang til boligens altan, hvor du kan trække frisk luft i grønne omgivelser. Lejligheden har ydermere to gode værelser med skabe samt et stort badeværelse, hvor der både er gulvvarme og plads til at installere egen vaskemaskine og tørretumbler. Denne bolig er perfekt til dig som leder efter en tryg base med plads til hele familien og mulighed for masser af aktivitet i den friske luft. OBS: Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet med undtagelse af fisk eller fugle i bur. OBS: Det er ikke muligt at leje lejligheden, hvis man registreret i RKI.

Ejendommen

Lejligheden er beliggende i det hyggelige boligområde Klosterparken, som er kendt for sin familievenlige atmosfære, flotte grønne arealer og den brede vifte af udendørsfaciliteter, som gør det nemt at snige aktivitet ind i hverdagen. De mindste kan brænde krudt af på intet mindre end fire legepladser, herunder en kæmpe piratlegeplads, som er meget populær – også hos udefrakommende naboer som børnehaver. Derudover byder området på multibane, petanquebane og endda også en 25 meter lang swimmingpool, hvor der er tilknyttet livreddere. Med andre ord er der i Klosterparken skabt rum til, at du med venner, familie og naboer kan få en masse hyggelige stunder i den friske luft. Fællesarealerne i Klosterparken bliver vedligeholdt af et dygtigt serviceteam, som sørger for, at der altid er rent og pænt, så du blot kan nyde hverdagen i de skønne omgivelser. Ejendommen er anlagt som en hestesko med en yder-og inderkreds, og rundt om hesteskoen er parkeringsarealer, så du altid kan parkere tæt ved din bolig. Vores 312 lejligheder i Klosterparken er mellem 69 og 125 kvm, og fordeler sig på 2-4 værelser. Boligerne er i 1 eller 2 plan og har enten altan eller have med plads til rolige udestunder.

Området

Klosterparken er ideelt beliggende i Ringsted med masser af spændende muligheder lige uden for døren. Når hverdagens indkøb skal klares, kan du nemt tage en tur til Ringsted Outlet eller RingStedet, som begge er inden for gåafstand. Der er også kort vej til både bymidten og Ringsted Station, hvor der er forbindelse til København og resten af Sjælland. Hvis du tager bilen, kan du hurtigt komme på motorvejen og køre til de omkringliggende byer.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
200 m
Børnehave
200 m
Skole
200 m
Indkøb
500 m
Legeplads
200 m
Tog
1.5 km
Bus
1.5 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Tina Wennerwald Kaisen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.