Ledig fra: 1 oktober, 2024

Hyggelig 1-værelses med altan

Laurbærvænget 1, 1. Dør1, 3400 Hillerød

Om lejemålet

Ejendom Frederiksbro
Værelser 1
Størrelse 40 m2
Ledig fra 1 oktober, 2024
Energimærke B
Leje 7.800 kr. / måned
Varme a conto 200 kr. / måned
Vand a conto 150 kr. / måned
Depositum 23.400 kr.
Forudbetalt leje 7.800 kr.
Indflytningspris 39.350 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik Manniche Vixø

Lejemålet

I denne nyopførte 1-værelses lejlighed får du glæde af et kvalitetskøkken fra Invita med opvaskemaskine, kogeplade, ovn og køle/fryseskab. Der er gulvvarme i hele boligen, og på badeværelset er der egen vaskemaskine og tørretumbler. Derudover har lejligheden en dejlig altan samt et opbevaringsrum, som ligger i ejendommens kælder. Ejendommen Laurbærgården ligger i Hillerøds nye bydel Frederiksbro, som danner varme og trygge rammer om beboere i alle aldre. Området ligger både tæt på bymidten og naturskønne områder, så det er helt perfekt for dig, som vil have det bedste fra begge verdener. Midt i bydelen ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen, hvor du kan lade batterierne op i grønne omgivelser og gøre brug af faciliteter som fælles terrasseområder, legepladser, indhegnet multibane og et udendørs fitnessområde. Som noget helt særligt har Frederiksbro også en privat badepavillon, hvor du som beboer kan tegne medlemskab. På Frederiksbro er også åbnet en Coop 365-dagligvarebutik, så du har bogstaveligt talt indkøbsmulighederne lige om hjørnet. Der er desuden gode busforbindelser tæt på Frederiksbro, og Hillerød station er kun en 6 minutters cykeltur væk. Her kan du fx springe på S-toget og være i København 40 minutter senere.

Ejendommen

Laurbærgården blev færdigopført i marts 2023 og består af 114 lejligheder i størrelsen 37-126 m2. Her får du glæde af et hyggeligt gårdrum og en fælles tagterrasse på toppen af bygningen, hvorfra du kan nyde udsigten til Frederiksbro og Hillerød i selskab med familie, venner eller naboer. Lige ved siden af ejendommen ligger Frederiksbro Parken, som sætter et grønt og fredeligt præg på hverdagen. Med elevatorer i alle opgangene kan du nemt komme til og fra din bolig, og der er også et begrænset antal parkeringspladser til leje i kælderen under bygningen.

Området

Frederiksbro er en helt ny bydel i Hillerød, som danner varme og trygge rammer om beboere i alle aldre. Området ligger både tæt på bymidten og naturskønne områder, så det er helt perfekt for dig, som vil have det bedste fra begge verdener. Midt i bydelen ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen, hvor du kan lade batterierne op i grønne omgivelser og gøre brug af faciliteter som fælles terrasseområder, legepladser, indhegnet multibane og et udendørs fitnessområde. Som noget helt særligt har Frederiksbro også en privat badepavillon, hvor du som beboer kan tegne medlemskab. På Frederiksbro er også åbnet en Coop 365-dagligvarebutik, så du har bogstaveligt talt indkøbsmulighederne lige om hjørnet. Der er desuden gode busforbindelser tæt på Frederiksbro, og Hillerød station er kun en 6 minutters cykeltur væk. Her kan du fx springe på S-toget og være i København 40 minutter senere. Der er på området mulighed for op til to parkeringslicenser pr. bolig.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
400 m
Børnehave
300 m
Skole
200 m
Indkøb
100 m
Legeplads
200 m
Tog
1.4 km
Bus
1.3 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik Manniche Vixø

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.