Ledig fra: 1 oktober, 2024

2-værelses i hyggelig ejendom på Frederiksbro

Laurbærvænget 7, 5. tv., 3400 Hillerød

Om lejemålet

Ejendom Frederiksbro
Værelser 2
Størrelse 73 m2
Ledig fra 1 oktober, 2024
Energimærke B
Leje 11.000 kr. / måned
Varme a conto 600 kr. / måned
Vand a conto 400 kr. / måned
Depositum 33.000 kr.
Forudbetalt leje 11.000 kr.
Indflytningspris 56.000 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik Manniche Vixø

Lejemålet

På en skøn beliggenhed finder du denne lejlighed med et stort køkken-alrum med stilrene elementer fra Invita. Køkkenet er fuldt udstyret med hårde hvidevarer i god kvalitet, og herfra er der direkte udgang til altan. Derudover har boligen en rummelig stue og et soveværelse med fransk altan. Der er gulvvarme i samtlige rum, og på badeværelset er vaskemaskine, tørretumbler og bruseniche med både overhead og håndholdt bruser. Med skabe i både entré og soveværelse og et depotrum i kælderen har du ideelle opbevaringsmuligheder. Ejendommen Laurbærgården ligger i Hillerøds nye bydel Frederiksbro, som danner varme og trygge rammer om beboere i alle aldre. Området ligger både tæt på bymidten og naturskønne områder, så det er helt perfekt for dig, som vil have det bedste fra begge verdener. Midt i bydelen ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen, hvor du kan lade batterierne op i grønne omgivelser og gøre brug af faciliteter som fælles terrasseområder, legepladser, indhegnet multibane og et udendørs fitnessområde. Som noget helt særligt har Frederiksbro også en privat badepavillon, hvor du som beboer kan tegne medlemskab. På Frederiksbro er også åbnet en Coop 365-dagligvarebutik, så du har bogstaveligt talt indkøbsmulighederne lige om hjørnet. Der er desuden gode busforbindelser tæt på Frederiksbro, og Hillerød station er kun en 6 minutters cykeltur væk. Her kan du fx springe på S-toget og være i København 40 minutter senere.

Ejendommen

Laurbærgården blev færdigopført i marts 2023 og består af 114 lejligheder i størrelsen 37-126 m2. Her får du glæde af et hyggeligt gårdrum og en fælles tagterrasse på toppen af bygningen, hvorfra du kan nyde udsigten til Frederiksbro og Hillerød i selskab med familie, venner eller naboer. Lige ved siden af ejendommen ligger Frederiksbro Parken, som sætter et grønt og fredeligt præg på hverdagen. Med elevatorer i alle opgangene kan du nemt komme til og fra din bolig, og der er også et begrænset antal parkeringspladser til leje i kælderen under bygningen.

Området

Frederiksbro er en helt ny bydel i Hillerød, som danner varme og trygge rammer om beboere i alle aldre. Området ligger både tæt på bymidten og naturskønne områder, så det er helt perfekt for dig, som vil have det bedste fra begge verdener. Midt i bydelen ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen, hvor du kan lade batterierne op i grønne omgivelser og gøre brug af faciliteter som fælles terrasseområder, legepladser, indhegnet multibane og et udendørs fitnessområde. Som noget helt særligt har Frederiksbro også en privat badepavillon, hvor du som beboer kan tegne medlemskab. På Frederiksbro er også åbnet en Coop 365-dagligvarebutik, så du har bogstaveligt talt indkøbsmulighederne lige om hjørnet. Der er desuden gode busforbindelser tæt på Frederiksbro, og Hillerød station er kun en 6 minutters cykeltur væk. Her kan du fx springe på S-toget og være i København 40 minutter senere. Der er på området mulighed for op til to parkeringslicenser pr. bolig.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
400 m
Børnehave
400 m
Skole
200 m
Indkøb
200 m
Legeplads
200 m
Tog
1.4 km
Bus
1.3 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik Manniche Vixø

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.