Ledig fra: 1 september, 2024

Stor 4-værelses lejlighed med egen have

Løngangen 7, 4100 Ringsted

Om lejemålet

Ejendom Klosterparken
Værelser 4
Størrelse 108 m2
Ledig fra 1 september, 2024
Energimærke B
Leje 11.200 kr. / måned
Varme a conto 810 kr. / måned
Vand a conto 495 kr. / måned
Depositum 33.600 kr.
Forudbetalt leje 11.200 kr.
Indflytningspris 57.305 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik M. Brandstrup

Lejemålet

Bemærk: Billeder er fra et sammenligningslejemål, se derfor plantegningen. Denne rummelige 4-værelses lejlighed på 103 m2 i Ringsted byder på en lys og åben planløsning med et stort køkken fra Tvis og tilhørende hårde hvidevarer. Køkkenet åbner op til en stor stue, hvorfra du kan træde ud i haven og nyde de grønne omgivelser. Lejligheden byder desuden på tre gode værelser med skabe, som giver masser af opbevaringsplads, og et stort badeværelse med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Denne bolig har med andre ord plads til hele familien og ligger desuden i et trygt og roligt miljø, hvor der er rum til både afslapning og leg. OBS: Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålet med undtagelse af fisk eller fugle i bur. OBS: Det er ikke muligt at leje lejligheden, hvis man registreret i RKI.

Ejendommen

Lejligheden er beliggende i det hyggelige boligområde Klosterparken, som er kendt for sin familievenlige atmosfære, flotte grønne arealer og den brede vifte af udendørsfaciliteter, som gør det nemt at snige aktivitet ind i hverdagen. De mindste kan brænde krudt af på intet mindre end fire legepladser, herunder en kæmpe piratlegeplads, som er meget populær – også hos udefrakommende naboer som børnehaver. Derudover byder området på multibane, petanquebane og endda også en 25 meter lang swimmingpool, hvor der er tilknyttet livreddere. Med andre ord er der i Klosterparken skabt rum til, at du med venner, familie og naboer kan få en masse hyggelige stunder i den friske luft. Fællesarealerne i Klosterparken bliver vedligeholdt af et dygtigt serviceteam, som sørger for, at der altid er rent og pænt, så du blot kan nyde hverdagen i de skønne omgivelser. Ejendommen er anlagt som en hestesko med en yder-og inderkreds, og rundt om hesteskoen er parkeringsarealer, så du altid kan parkere tæt ved din bolig. Vores 312 lejligheder i Klosterparken er mellem 69 og 125 kvm, og fordeler sig på 2-4 værelser. Boligerne er i 1 eller 2 plan og har enten altan eller have med plads til rolige udestunder.

Området

Klosterparken er ideelt beliggende i Ringsted med masser af spændende muligheder lige uden for døren. Når hverdagens indkøb skal klares, kan du nemt tage en tur til Ringsted Outlet eller RingStedet, som begge er inden for gåafstand. Der er også kort vej til både bymidten og Ringsted Station, hvor der er forbindelse til København og resten af Sjælland. Hvis du tager bilen, kan du hurtigt komme på motorvejen og køre til de omkringliggende byer.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
400 m
Børnehave
400 m
Skole
400 m
Indkøb
400 m
Legeplads
200 m
Tog
1.7 km
Bus
1.7 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik M. Brandstrup

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.