Ledig fra: 1 februar, 2024

Eksklusiv taglejlighed med fantastisk udsigt i Hellerup

Strandvejen 86, 3. sal, 2900 Hellerup

Om lejemålet

Ejendom Strandvejen 84-86
Værelser 4
Størrelse 180 m2
Ledig fra 1 februar, 2024
Energimærke G
Leje 33.000 kr. / måned
Varme a conto 1.500 kr. / måned
Vand a conto 700 kr. / måned
Depositum 99.000 kr.
Forudbetalt leje 99.000 kr.
Indflytningspris 233.200 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Kasper André Henriksen

Lejemålet

Lejligheden byder på 3 rummelige soveværelser, som giver plads til selv den store familie. Derudover er der 2 elegante badeværelser, der er udstyret med moderne og luksuriøse faciliteter, såsom muligheden for at slappe af i badekarret. Køkkenet er i verdensklasse, og er af mærket Boform. Det er nøje designet med fokus på funktionalitet og æstetik, og det er det perfekte sted at tilberede lækre måltider. Køkkenet åbner op til en rummelig stue, der skaber et indbydende køkken alrum, hvor familie og venner kan samles og hygge sig. Et af de særlige træk ved denne lejlighed er den store tagterrasse. Tagterrassen tilbyder en betagende udsigt over byen samt Øresund, og er det ideelle sted at slappe af samt nyde eftermiddagssolen efter en lang dag. OBS: Lejemålet er under istandsættelse, som også kan ses på billederne. Lejemålets køkken er visualiseret, og illustrerer, hvad vi forventer, bliver det endelige køkken. Vi tager forbehold for, at der kan komme ændringer i udtryk, hvidevarer m.m.

Ejendommen

I ejendommen findes både erhvervslokaler og lejeboliger. Denne placering er perfekt for både beboere, kontorer og butikker. Ejendommen har også plads til hyggelige udestunder med dets hyggelige fælles gårdrum, hvor der med legepladsen også er plads til leg for de yngre.

Området

Ejendommen ligger på en enormt attraktiv beliggenhed centralt i Hellerup. Her kommer du helt tæt på de mange spændende butikker, cafeer og spisesteder.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
300 m
Børnehave
200 m
Skole
200 m
Indkøb
400 m
Legeplads
300 m
Tog
600 m
Bus
900 m
Metro
2.4 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Kasper André Henriksen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.