Anvendelse: Butik, Kontor

Attraktiv, mindre butik/klinik på Østerbro

Landskronagade 2, st., 2100 København Ø

Om lejemålet

Ejendom Østerbrogade 147 / Landskronagade 2
Areal 72 m2
Leje pr. måned 9.750 kr.
Leje pr. m2 pr. år 1.625 kr.
Drift pr. m2 pr. år 529 kr.
Varme pr. m2 pr. år 121 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 58.500 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Emilia Louise Brinksby

Lejemålet

Er du på udkig efter det perfekte sted til din butik eller klinik? Dette erhvervslejemål på hjørnet af Østerbrogade og Landskronagade er helt ideelt for dig, der ønsker at etablere din virksomhed i et attraktivt kvarter på Østerbro. Lejemålet er fordelt på 47 m² i stueplan samt 25 m² lager i kælderen, som tilgås via. trappen under køkkenet. Derudover er der adgang til en hyggelig fælles gård med borde og bænke. Lejemålet er ledigt pr. 1. november 2024, men der er mulighed for tidligere overtagelse, hvis du er klar til at påbegynde dit nye erhvervseventyr allerede nu. Bemærk, at fødevarer og madproduktion ikke er tilladt i lejemålet.

Ejendommen

Lejemålet er en del af en smuk hjørneejendom beliggende på det eftertragtede hjørne af Østerbrogade og Landskronagade. Der er gode parkeringsmuligheder, og med kun 300 meter til Svanemøllen station og 500 meter til Poul Henningsens Plads metrostation er der nem adgang til offentlig transport.

Området

Østerbro er kendt for sin kombination af bolig- og erhvervsliv, og dette lejemål ligger centralt i et af Københavns mest attraktive områder, omgivet af caféer, butikker og grønne områder.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
1.2 km
Tog
300 m
Metro
500 m
Indkøb
100 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Emilia Louise Brinksby

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.