Om M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Alt samlet under ét tag med over 40 års erfaring i ejendomsbranchen.

Dit kvalitetsbevidste ejendomsselskab

Hos M. Goldschmidt Ejendomme, drifter og udvikler vi ejendomme i og omkring København samt på Sjælland. Vores portefølje består af velholdte ejendomme på centrale beliggenheder, for vi tror på, at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste lejere og kunder.

Vi arbejder for at skabe attraktive rammer om vores bolig- og erhvervslejemål, så hverdagen foregår i både trygge og eksklusive omgivelser. Standarden er høj, og i din dagligdag vil du også møde vores dygtige og smilende driftsmedarbejdere, der holder fællesarealer pæne og rene, så de altid lever op til standarden.

Alt under ét tag

For at give vores lejere den bedste og mest effektive service er udlejning, administration og drift samlet under ét tag. Når du flytter ind, bliver du tilknyttet en fast ejendomsadministrator, som tager imod dine henvendelser og ekspederer dem videre i systemet til den rette fagperson.   

Det tætte samarbejde mellem afdelingerne sikrer, at du altid får hurtig hjælp fra en kompetent medarbejder, når behovet opstår.

En del af M. Goldschmidt Holding koncernen

M. Goldschmidt Ejendomme repræsenterer et stort og ambitiøst fællesskab på omkring 120 kollegaer med vidtspændende kompetencer inden for blandt andet ejendomsdrift, udlejning, ejendomsadministration og byggeteknik.

Vi er en del af M. Goldschmidt koncernen, som blev grundlagt af Mikael Goldschmidt i 1979. Siden da har vi investeret i ejendomme, virksomheder og værdipapirer under mottoet ”Styrken, Viljen og Evnen til at løfte enhver opgave, vi påtager os”.

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.