Find Erhvervslejemål her

Ledige private lejemål/
studieboliger matcher

VIS SOM LISTE
Vis Som Kort

Fandt du ikke, hvad du søgte? Du har mulighed for at skrive dig på venteliste og blive kontaktet, når vi har et ledigt lejemål, der matcher dine ønsker.

Hvis du vil høre nærmere om vores udlejningsprocedure, er du også altid velkommen til at kontakte os på 33 63 09 00 eller udlejning@mgh.dk.

×
×
Til Toppen

OM M. GOLDSCHMIDT EJENDOMME A/S

M. Goldschmidt Ejendomme A/S, der er en del af M. Goldschmidt Holding koncernen, ejer fast ejendom. Anlægsporteføljen er fortrinsvis beliggende i København og på Sjælland og består af attraktive, velbeliggende og velvedligeholdte udlejningsejendomme med central placering, der primært anvendes til kontorudlejning, detailudsalg, produktion og lager mv. Filosofien er, at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste lejere/kunder.

Koncernen blev grundlagt i 1979 af Mikael Goldschmidt og beskæftiger i helt eller delvist kontrollerede datterselskaber over 2000 ansatte fordelt på 35 virksomheder, hovedsageligt i Danmark.Koncernens samlede bruttoomsætning i helt eller delvist kontrollerede virksomheder udgør over 2 milliarder kroner og egenkapitalen udgør 2,8 milliarder kroner. Koncernens samlede aktiver udgør over 6 milliarder kroner.

Leder du efter kontaktinformation kan du finde det her.