Vores ejendomme

Vores portefølje består af centralt placerede ejendomme med en meget høj standard. Vi tror nemlig på, at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste lejere og kunder.

Ejendomme i

København

På en af Københavns absolut bedste beliggenheder ejer M. Goldschmidt Ejendomme en række yderst præsentable ejendomme, som vi vedligeholder med stor respekt for deres autentiske herskabelige udtryk.

Det bedste sted i livet

Frederiksbro i Hillerød

Frederiksbro er en helt ny bydel i Hillerød, som danner trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre. Her er der skabt rum til afslapning, bevægelse og leg for både store og små. 

Ejendomme i

Hellerup

I Hellerup ejer M. Goldschmidt Ejendomme en række attraktive bolig- og erhvervslejemål, som alle har Strandvejens levende stemning og butiksstrøg inden for rækkevidde.

Dit naturlige helle

Hornbæk Skovpark

I den sydlige del af Hornbæk ligger det nyetablerede og attraktive boligområde Hornbæk Skovpark, hvor du er tæt på både by og natur.

Bo godt i

Klosterparken i Ringsted

Klosterparken er en grøn oase i Ringsted med plads til hele familien og en række skønne fælles faciliteter for både stor og små.

Øvrige ejendomme på

Sjælland

Udover ejendommene i København, Hellerup, Hillerød, Hornbæk og Ringsted ejer, drifter og udvikler vi også flere ejendomme rundt omkring på Sjælland.

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.