Frederiksbro
– det bedste sted i livet

Find dit kommende hjem i Hillerøds nye bydel

Det bedste sted i livet

Frederiksbro er en helt ny bydel i Hillerød med lejeboliger til beboere i alle aldre. Grundtanken bag Frederiksbro er livets cyklus, og uanset om du er på udkig efter din egen lejlighed, en base for tosomheden eller en bolig med plads til hele familien, kan du finde dit kommende hjem på Frederiksbro.

Over 500 boliger er allerede færdigopførte, og når bydelen står færdig, vil den bestå af ca. 1.300 boliger i forskellige størrelser og typer.

Vælg mellem rækkehus og lejlighed

Frederiksbro består af både rækkehuse og lejligheder, og de fleste boliger har egen terrasse, altan eller tagterrasse, hvor du kan nyde en fredelig udestund.

Omdrejningspunktet på Frederiksbro er kvalitet, og boligerne består af materialer, som er både flotte og nemme at vedligeholde. Uanset om du vælger rækkehus eller lejlighed er der opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme i alle rum.

Attraktive faciliteter

På Frederiksbro er der skabt rum til afslapning, leg og bevægelse, og som beboer får du glæde af en række skønne fælles faciliteter.

Midt i bydelen ligger Frederiksbro Parken og Svanesøen, som munder ud i et skønt terrasse- og vandtrappemiljø med udsigt over Frederiksbro og Bøllemosen. Der er også legepladser, multibane, udendørs fitnessområde og en privat badepavillon, så der er rig mulighed for at snige både afslapning og bevægelse ind i hverdagen.

Frederiksbro - det bedste sted i livet

På Frederiksbro bor du til leje i trygge og naturskønne rammer, hvor der er skabt rum til leg, aktiviteter og spirende fællesskaber.

Besøg Frederiksbros 3D-univers

I boligvælgeren på frederiksbro.dk kan du hurtigt og nemt danne dig overblik over ledige boliger og deres placering i området.

Faciliteter

Parkområde

Legeplads

Multibane

Badepavillon

Udendørs fitness

Indkøb på området

Parkeringsmulighed

Cykelparkering

Opdag mulighederne på Frederiksbro

Gå på opdagelse i Hillerøds nye bydel herunder.
Previous
Next

Ofte stillede spørgsmål

I vores boligvælger kan du se udvalget af ledige lejligheder og rækkehuse på Frederiksbro. Hvis en eller flere af dem er noget for dig, kan du kontakte os for at aftale tid til en fremvisning.

Hvis der ikke er ledige boliger, som matcher dine ønsker, kan du skrive dig på vores venteliste og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker.

Forud for indflytning betales 3 måneders husleje i depositum, 1 måneds forudbetalt leje samt første måneds husleje med forbrug.

Som udgangspunkt er det ikke tilladt at holde husdyr på Frederiksbro, men det er muligt at søge om særskilt tilladelse til at holde ét husdyr pr. bolig.

Lejeboligerne på Frederiksbro må højest bebos af det antal personer, der er værelser til. Bemærk dog, at bofællesskaber på 3 eller flere voksne ikke er tilladt på Frederiksbro.

Det er ikke muligt at leje en bolig på Frederiksbro, hvis man er registreret i RKI.  

Som beboer på Frederiksbro skal du have en parkeringslicens for at kunne parkere på området. Licensen koster 350 kr. pr. måned. Under flere etageejendomme er desuden parkeringskældre med et begrænset antal parkeringspladser, som udlejes for 500 kr. pr. måned.

Hvis du lejer et rækkehus i Blåbærhusene, er det gratis at parkere i egen carport.

På parkeringsområderne på Frederiksbro er der mulighed for opladning af el-biler. Parkeringspladser med ladestandere er forbeholdt el- og (plugin)hybridbiler under opladning.

Som lejer i Blåbærhusene kan du gøre brug af det allerede installerede CEE kombiudtag (380V), hvilket gør det muligt at oplade el-bil i egen carport.

Beliggenhed

Ledige lejemål på Frederiksbro

Er du nysgerrig eller interesseret?

Send os din besked eller spørgsmål her.

Opdag mulighederne på Frederiksbro

Gå på opdagelse i Hillerøds nye bydel herunder.

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.