Frederikkevej 1

Hjørneejendom ved levende butiksstrøg i Hellerup

Velholdt ejendom med bolig og erhverv

På hjørnet af Frederikkevej og Strandvejen i Hellerup ligger en ejendom på fire fulde etager, som fordeler sig på både bolig- og erhvervslejemål. På første til tredje sal er lejligheder i flot stand, og i stueetagen velegnede butikslokaler.

Ejendommen er opført i 1889, og fremstår i dag fortsat i velholdt stand. I baggården er der en lille hyggelig have til fælles brug.

Muligheder for alle aldre

Beliggenheden på Frederikkevej 1 er attraktiv for store som små. Daginstitutioner, skoler og Hellerup Gymnasium er lige i nærheden, og tennisbaner, kajakklub og lystbådehavn er også kun få minutter væk. Derudover er der rig mulighed for at nyde naturen i Øregårdsparken eller Ryvangens Naturpark eller tage et smut ned til Hellerup Havn og Hellerup Strand.

I nærområdet finder du Strandvejens mange specialforretninger, cafeer, restauranter og indre by er også inden for rækkevidde, idet Hellerup Station er under 5 minutters gang væk.

Perfekt beliggenhed

På Frederikkevej får du en hverdag i hjertet af Hellerup, tæt på Strandvejens mange muligheder.

Beliggenhed

Ledige lejemål i ejendommen

Ingen ledige lejemål
Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen ledige lejemål i ejendommen. Måske et af vores andre ledige lejemål kunne være interessant?

Er du nysgerrig eller interesseret?

Send os din besked eller spørgsmål her.

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.