Grønningen 17-25 / Store Kongensgade 128-134

Sublime lejeboliger og erhvervslejemål i hjertet af København.

Et varemærke i København

Ved indgangen til indre by ligger det smukke trekantsformede Grønning-kompleks, der både er et markant og velkendt syn for de mange mennesker, der hver dag passerer den på vej ind og ud af København.

Ejendommen er opført i perioden 1910-1914 i røde mursten med sort tegltag og palætermovinduer i den oprindelige stil. I 2007 og 2008 udførtes en omfattende renovering, hvor tag og undertag blev skiftet, alt kobberarbejde efterset og erstattet af nye kobberplader. Murene blev afrenset og fuget op, ligesom balustrader og ornamenterede friser blev restaureret, og ejendommen fremstår fortsat fra sin bedste side.

Eksklusive lejeboliger og erhvervslokaler

I Grønningen-komplekset finder du både bolig- og erhvervslejemål, og det er blandt andet her, at M. Goldschmidt koncernen har sit hovedsæde. I stueetagen er et stort, rummeligt kontorhotel.

Lejemålene er holdt i den oprindelige herskabelige stil og byder på smukke autentiske detaljer, der bidrager til en helt særlig stemning i hverdagen. De eksklusive rammer på Grønningen og Store Kongensgade er perfekte for den kvalitetsbevidste lejer, der sætter pris på gennemførte rum og lokaler.  

Lejemål ud over det sædvanlige

Grønningen og Store Kongensgade byder på eksklusive lejemål, som er holdt i den oprindelige herskabelige stil.

Uovertruffen placering

Med Kastellet og Nyboder som nærmeste naboer, er udsigten smuk året rundt. Nærmiljøet byder på masser af spændende muligheder, og butikker, indkøb, spisesteder og andre oplevelser er altid inden for rækkevidde.  

Få minutters gang fra bygningen ligger Østerport Station, hvor der er forbindelse med både regionaltog, S-tog, metro og bus. Marmorkirkens Metrostation, som ligeledes er en del af Cityringen, er også lige om hjørnet.

Faciliteter

Elevator

Cykelparkering

3 minutter til Østerport

Lige ved Kastellet

Beliggenhed

Er du nysgerrig eller interesseret?

Send os din besked eller spørgsmål her.

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.