Velkommen til Hornbæk Skovpark

Nye lejeboliger i Hornbæk

Det nyetablerede og attraktive boligområde Hornbæk Skovpark består af rækkehuse og lejlighederne i størrelsen 88-140 m2. Boligerne ligger i idylliske omgivelser med skønne både private og fælles udearealer. 

Lige nu er 12 nye lejligheder på vej, og de står færdige i november 2024. Udlejningen sker i samarbejde med Nybolig Peter Leander, så hvis du er interesseret i at leje en bolig i Hornbæk Skovpark eller bare gerne vil høre mere om projektet, er du velkommen til at kontakte dem på 49 70 23 04 eller 3100@nybolig.dk.

Kom med på en virtuel rundvisning

Vil du med indenfor i et færdigindrettet 4-værelses rækkehus i Hornbæk Skovpark? Her kan du se nærmere på materialerne og lade dig inspirere af de lyse åbne rum og den hjemlige indretning.

Galleri: Hornbæk Skovpark

Her kan du se nærmere på de skønne omgivelser i Hornbæk Skovpark
Previous
Next

Rækkehuse i bedste kvalitet

De 33 nye rækkehuse er 3- og 4-værelses boliger med egen have og terrasse, hvor der er plads til at nyde en fredelig udestund. Boligernes hjerte er det åbne køkken-alrum med et stilrent Svanekøkken fuldt udstyret med hårde hvidevarer, der gør madlavningen legende let – uanset om den står på hurtig aftensmad eller den helt store gourmetmiddag.

Rækkehusene har to badeværelser, egen vaskesøjle, ventilation og gulvvarme i alle rum, og med boligen følger desuden et skur med opbevaringsplads og en carport, så du kan parkere bilen lige ved døren.

Veldisponerede lejligheder

De 12 3-værelses lejligheder er fordelt på stueplan og første sal med egen terrasse eller altan. Indenfor venter det flotte vinkelkøkken fra Svane, som ligger i åben forbindelse med stuen og dermed danner perfekt ramme om hyggelige stunder med familie og venner. Køkkenet er fuldt udstyret med alle hårde hvidevarer, og på badeværelset får du egen vaskemaskine og tørretumbler. Som prikken over i’et er der både ventilation og gulvvarme i alle rum, så du er sikret et godt indeklima i din bolig.

Derudover medfølger et skur, og du kan nemt parkere din bil på pladserne lige foran ejendommen.

Faciliteter

Grønt område

Parkeringsmulighed

Legeplads

Have og terrasse

Faciliteter

[mapsvg id="1"]

Ofte stillede spørgsmål

Her på vores hjemmeside kan du se udvalget af ledige boliger i Hornbæk Skovpark. Hvis en eller flere af dem er noget for dig, kan du kontakte os for at aftale tid til en fremvisning.

Hvis der ikke er ledige boliger, som matcher dine ønsker, kan du skrive dig på vores venteliste og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker.

Forud for indflytning betales 3 måneders husleje i depositum, 1 måneds forudbetalt leje samt første måneds husleje med forbrug.

Det er som udgangspunkt ikke tilladt at have husdyr i, men der er mulighed for at søge tilladelse til at holde ét husdyr pr. bolig i Hornbæk Skovpark. 

Lejeboligerne i Hornbæk Skovpark må højest bebos af det antal personer, der er værelser til. Bemærk dog, at bofællesskaber på 3 eller flere voksne ikke er tilladt.

Det er ikke muligt at leje en bolig i Hornbæk Skovpark, hvis man er registreret i RKI.

Beliggenhed

Ledige lejemål i Hornbæk Skovpark

Ingen ledige lejemål
Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen ledige lejemål i ejendommen. Måske et af vores andre ledige lejemål kunne være interessant?

Er du nysgerrig eller interesseret?

Send os din besked eller spørgsmål her.

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.