Klosterparken

En hyggelig og grøn oase centralt i Ringsted med plads til hele familien

Lejeboliger i Ringsted

Klosterparken er et attraktivt boligområde i Ringsted, hvor der er plads til hele familien. Området er anlagt som en hesteskoformet bebyggelse med en yder- og inderkreds og facader i flot rød tegl. 

Vores i alt 312 lejligheder i Klosterparken er mellem 69 og 125 m² og fordeler sig på 2-4 værelser. Boligerne er i 1 eller 2 plan og har enten altan eller have med plads til hyggelige udestunder.

Plads til leg og bevægelse​

Som beboer i Klosterparken, er det nemt at snige aktivitet ind i hverdagen. De mindste kan brænde krudt af på intet mindre end fire legepladser, herunder en kæmpe piratlegeplads, som er meget populær – også hos udefrakommende naboer som børnehaver. Derudover byder området på multibane, petanquebane og endda også en 25 meter lang swimmingpool, hvor der er tilknyttet livreddere.

Med andre ord, er der i Klosterparken skabt rum til at du med venner, familie og naboer kan få en masse hyggelige stunder i den friske luft. 

Bo trygt i grønne omgivelser

I Klosterparken kan du og din familie nyde livet i trygge omgivelser med plads til afslapning, leg og bevægelse.

Faciliteter

Parkområde

Legeplads

Multibane

Swimmingpool

Gratis beboerparkering

Cykelparkering

Elevator

Galleri: Klosterparken

Herunder kan du gå på opdagelse i Klosterparken og ejendommens mange muligheder.
.
Previous
Next

Beliggenhed

Ofte stillede spørgsmål

Her på hjemmesiden kan du se udvalget af ledige lejligheder i Klosterparken. Hvis en eller flere af dem er noget for dig, kan du kontakte os for at aftale tid til en fremvisning.

Hvis der ikke er ledige boliger, som matcher dine ønsker, kan du skrive dig på vores venteliste og få besked, når en ledig bolig matcher dine ønsker.

Forud for indflytning betales 3 måneders husleje i depositum, 1 måneds forudbetalt leje samt første måneds husleje med forbrug.

Det er ikke tilladt at holde eller passe husdyr i Klosterparken. Undtaget herfor er mindre stuefugle i bur og akvariefisk. 

Lejeboligerne i Klosterparken må højest bebos af det antal personer, der er værelser til. Bemærk dog, at bofællesskaber på 3 eller flere voksne ikke er tilladt.

Det er ikke muligt at leje en bolig i Klosterparken, hvis man er registreret i RKI.  

I Klosterparken er gratis parkeringspladser, som er forbeholdt beboerne. Som beboer har du ikke en fast plads, men der er altid plads, når du kommer hjem. 

Ja, der er en beboerforening, som der skal betales 25 kr. til hver måned. Betalingen opkræves sammen med huslejen.

Ledige lejemål i Klosterparken

Er du nysgerrig eller interesseret?

Send os din besked eller spørgsmål her.

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.