Strandvejen 141 & 141A

To Hellerup-ejendomme på en fantastisk beliggenhed

En balanceret placering

På Strandvejen 141 og 141A ligger to fantastiske, men meget forskellige ejendomme, som er opført med et stort mellemrum i henholdsvis 1878 og 2010. Ejendommene har derfor to meget forskellige – men på hver deres smukke – udtryk. 

Beliggenheden er helt perfekt for dig, som ikke ønsker at bo midt i Hellerup, men samtidig gerne vil have bylivet inden for rækkevidde. På kort tid kan du nemlig gå til Strandvejens mange spændende butikker og restauranter, ligesom Waterfront Shopping Center, Hellerup Havn og Hellerup Station også er lige i nærheden.

Det herskabelige møder det moderne

Den ældre men meget velholdte herskabsejendom Strandvejen 141 huser et erhvervslejemål, samt fire boliglejemål. Lejlighederne er sat i stand med moderne løsninger, der respekterer det oprindelige udtryk. Alle fire boliglejemål har altan, som vender ud mod ejendommens gård. 

Strandvejen 141A er en nyere ejendom med 13 boliglejemål, som er moderne med åbne planløsninger og store altaner eller terrasser. Ejendommen er desuden tilbagetrukket fra de store veje, hvilket giver mere ro. ejendommen en masse ro. Under bygningen er der gjort plads til parkering af bil i parkeringskælderen, hvorfra du kan tage elevatoren til din etage.

Perfekt beliggenhed

På Strandvejen 141 og 141A har du de levende muligheder i Hellerup inden for rækkevidde.

Beliggenhed

Ledige lejemål i ejendommen

Ingen ledige lejemål
Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen ledige lejemål i ejendommen. Måske et af vores andre ledige lejemål kunne være interessant?

Er du nysgerrig eller interesseret?

Send os din besked eller spørgsmål her.

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.