Trekronergården

Attraktiv ejendom med roligt fælles gårdmiljø

Smukke herskabsboliger og erhvervslokaler

Trekronergården er en 6-etagers karrébygning i hjertet af København, som huser både bolig- og erhvervslejemål. Bygningen er opført helt tilbage i 1906, men fremstår den dag i dag stadig utrolig velholdt blandt andet efter en større renoveringsoperation i 2014. Ejendommen har smukke karnapper og altaner med meget høj detaljegrad, som allerede ved første øjekast fremhæver ejendommens herskabelige udtryk og gør den særligt beundringsværdig. 

Trekronergården har en af Københavns mest attraktive beliggenheder lige mellem Kastellet og Nyboder, og med Østerport Station få minutter fra ejendommen er hele København inden for rækkevidde.

Rum til leg og afslapning

Som lejer i Trekronergården har du glæde af det fælles gårdareal, som i forbindelse med ejendommens renovering i 2014, fik en opgradering. Her er skabt en hyggelig oase med borde, bænke, væksthus med orangeri og ikke mindst et legeområde med sandkasse, legehus og gynger til ejendommens mindste.

Gårdens private og grønne rum danner ramme om frokostpausen, eftermiddagskaffen, en lun sommeraften eller en anden fredfyldt stund.

En betagende udsigt

Med en beliggenhed mellem Nyboder og Kastellet venter en hel unik udsigt året rundt.

Galleri: Trekronergården

Se mere fra Trekronergården herunder.
Previous slide
Next slide

Faciliteter

Fælles gård

Legeområde

Elevator

Cykelparkering

Beliggenhed

Ledige lejemål i ejendommen

Ingen ledige lejemål
Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen ledige lejemål i ejendommen. Måske et af vores andre ledige lejemål kunne være interessant?

Er du nysgerrig eller interesseret?

Send os din besked eller spørgsmål her.

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.