Anvendelse: Kontor

Enestående kontorer med bemandet reception

Grønningen 25, st., 1270 København K

Om lejemålet

Ejendom Grønningen 21-25/St. Kongensgade 132-134
Areal 52 m2
Leje pr. måned 12.750 kr.
Leje pr. m2 pr. år 2.942 kr.
Drift pr. m2 pr. år Inkluderet
El Betales direkte til udbyder
Depositum 76.500 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Tina Wennerwald Kaisen

Lejemålet

2 stk. 1-2 mandskontorer udlejes! Grønningen 25 hører uden tvivl til blandt Danmarks smukkeste arbejdspladser. Bare placeringen mellem det historiske og hyggelige Nyboder og Kastellet, der er en oase midt i København taler for sig selv. Men også selve bygningen har charme ud over det sædvanlige. Her er fokus på en høj vedligeholdelsesstand, så ejendommen altid præsenterer sig på bedste vis. Gård- og fortovsarealer vedligeholdes af M. Goldschmidt Ejendommes eget personale, som også sørger for fejning af fortov, pudsning af messingskilte, og rengøring mv. I vores kontorfællesskab udbydes dobbeltkontor eller 1 mandskontor til leje, med adgang til flot mødelokale. Kontoret leveres uden møblement og nyistandsat. Kontor 2: 10.000 kr. / pr. måned Kontor 6: 12.750 kr. / pr. måned

Ejendommen

Ved indgangen til indre by ligger det smukke trekantsformede Grønning-kompleks. Ejendommen er opført i perioden 1910-1914 i røde mursten med sort tegltag og palætermovinduer i den oprindelige stil, og i dag fremstår den fortsat fra sin flotteste side. Bygningen er et velkendt syn for de mange mennesker, der hver dag passerer den på vej ind i og ud af København.

Området

Med Kastellet og Nyboder som nærmeste naboer er beliggenheden unik. Nærmiljøet byder på masser af spændende muligheder, og butikker, indkøb, spisesteder og andre oplevelser er altid inden for rækkevidde. Få minutters gang fra bygningen ligger Østerport Station, hvor der er forbindelse med både regionaltog, S-tog, metro og bus.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
1000 m
Tog
300 m
Metro
600 m
Indkøb
300 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Tina Wennerwald Kaisen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.