Ledig fra: Efter aftale

Flot herskabslejlighed, med fantastisk beliggenhed

Jens Kofods Gade 2, 4. th., 1268 København K

Om lejemålet

Ejendom Jens Kofods Gade 2 / Hammerensgade 1
Værelser 6
Størrelse 200 m2
Ledig fra Efter aftale
Energimærke C
Leje 29.300 kr. / måned
Varme a conto 2.500 kr. / måned
Depositum 87.900 kr.
Forudbetalt leje 87.900 kr.
Indflytningspris 207.600 kr.

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Kasper André Henriksen

Lejemålet

Fra entréen er adgang til 2 af de 3 stuer en-suite samt et gæstebadeværelse med brus og vaskesøjle. Entréen munder ud i et stort køkken med masser af skabsplads og integrerede hårde hvidevarer. Stort lyst badeværelse med dobbelt håndvask og med god mulighed for velvære og afslapning i det gammeldags badekar på klassiske løvefødder. Der er tænkt kreativt for at skabe mere plads i den i forvejen store lejlighed; der er bl.a. bygget walk-in closet med direkte adgang til det store soveværelse, og herudover er der i to af værelserne bygget hems, og således skabt 2 fantastiske børneværelser. Lejligheden er højloftet med smukke stuklofter, de oprindelige radiatorskjulere, sildebensparketgulve samt store vinduespartier og en karnap, alle med fantastisk udsigt over Nyboder. Vær opmærksom på at lejemålet udlejes tidsbegrænset til og med sommeren 2026.

Ejendommen

Den smukke ejendom er beliggende i smørhullet lige mellem Kastellet og Nyboder ved indgangen til indre København. Bygningen huser herskabelige og velholdte lejeboliger og erhvervslejemål, og har gennemgået en omfattende udvendig opgradering, hvor facade og vinduer blev renoveret.

Området

Som lejer i ejendommen får du glæde af et levende nærmiljø med muligheder for enhver smag, herunder både kaffebarer, spisesteder, indkøbsmuligheder og eksklusiv shopping i indre by. Med Østerport Station og Marmorkirkens Metrostation få minutter væk er både bus-, tog- og metroforbindelser altid inden for rækkevidde, og de offentlige transportmuligheder til og fra ejendommen er dermed meget bekvemme.

Beliggenhed

Nærområdet

Vuggestue
500 m
Børnehave
400 m
Skole
400 m
Indkøb
300 m
Legeplads
700 m
Tog
500 m
Bus
800 m
Metro
400 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Kasper André Henriksen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.