Anvendelse: Kontor

Kontorlejemål i Vordingborg

Marienbergvej 108, 1., 4760 Vordingborg

Om lejemålet

Ejendom Marienbergvej 108
Areal 407 m2
Leje pr. måned 21.198 kr.
Leje pr. m2 pr. år 625 kr.
Drift pr. m2 pr. år 121 kr.
Varme pr. m2 pr. år 59 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 127.188 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Lejemålet

Lejemålet er centralt beliggende i Vordingborg. Der er gode tilkørselsforhold til ejendommen og motorvejen nås på ca. 15 min. kørsel. Derudover er der ca. 10 min. gang til Vordingborg station. I nærområdet omkring ejendommen er der gode parkeringsforhold. Lejemålet er beliggende på 1. sal og der er egen indgang med trapper og elevator. Lejemålet er indrettet med både enkeltmandskontor samt større rum til flere eller møderum. Lejemålet fremstår velvedlligeholdt og klar til indflytning. Til lejemålet er der en stor tagterrasse, som man kan nyde glæde af om sommeren.

Ejendommen

Ejendommen på Marienbergvej 108 i Vordingborg er opført i 2009 og består af kontor- og butiksarealer fordelt på to etager. Som nabo til bygningen er Vordingborg Kulturhus med tilhørende bibliotek og musikskole.

Området

Marienbergvej 108 er beliggende centralt i Vordingborg med kun 15 minutters kørsel til motorvejen og 10 minutters gang til Vordingborg Station. I ejendommens nærområde er der gode parkeringsforhold, så både medarbejdere og kunder let kan komme til og fra adressen.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
1.7 km
Tog
1.5 km
Indkøb
100 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.