Anvendelse: Kontor

På jagt efter nyt kontor i Hillerød?

Frederiksbro Torv 4, 1. sal, 3400 Hillerød

Om lejemålet

Ejendom Frederiksbro
Areal 698 m2
Leje pr. måned 84.342 kr.
Leje pr. m2 pr. år 1.450 kr.
Drift pr. m2 pr. år 250 kr.
Varme pr. m2 pr. år 112 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 506.052 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Lejemålet

I det flotte erhvervshus på Frederiksbro står 1.121 m² klar til at blive indrettet til kontor. Det er muligt at tilpasse lejemålet, så det opfylder jeres pladsbehov med opdeling fra 384 m². Lokalerne er højloftede med store vinduespartier, som lukker dagslyset ind Ventilation og køling sikrer et sundt og behageligt indeklima hele arbejdsdagen igennem. I prospektet er benyttet reference-billeder af nabolejemålet. Lejemålet indrettes i fællesskab med jer, hvor I har rig mulighed for at sætte jeres eget præg på virksomhedens fremtidige rammer. Det er muligt at etablere både et åbent og et mere lukket kontorlandskab. Lejemålet kan stå klar til overtagelse ca. 6 måneder efter indgået lejeaftale

Ejendommen

Der er 2 timers gratis parkering på ejendommens p-dæk, som befinder sig på anden, tredje og fjerde sal. Elevator fra p-dæk og terræn til lejemålet på førstesalen sikrer nem adgang for både medarbejdere og gæster. Det er muligt at indgå aftale om p-licens, hvis der er behov for at lade bilen holde i ejendommen igennem hele arbejdsdagen.

Området

I nabolejemålet har Baltic Shipping Company A/S kontor, og i stueetagen ligger en 1.200 m² 365-discount. Ved siden af dagligvare-butikken slår en 596 m² butik udlejet til Leadout Cycling dørene op i sommeren 2024. Cykel-butikken vil indeholde en café, hvor en friskbrygget kaffe kan nydes i sporty rammer. Erhvervshuset på Frederiksbro ligger centralt i Hillerød tæt på offentlig transport og Hillerød Station, der er godt forbundet med resten af Sjælland. Derudover ligger Erhvervshuset et stenkast fra Frederiksbro Parken, hvor frokostpausen kan bruges i den friske luft på en spadseretur langs Svanesøen. Her er der også mulighed for at få pulsen op med en omgang fællestræning med kollegaerne på det nyanlagte udendørs fitnessområde. Frederiksbro Parken strækker sig sammen med sin 300 meter lange Svanesø hele vejen gennem bydelen. Sammen med det levende Frederiksbro Torv skaber parken et naturligt samlingspunkt i Hillerød. I de grønne oaser er der mulighed for både afslapning og aktiviteter ved vandet.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
1.3 km
Tog
1.3 km

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.