Anvendelse: Kontor

Attraktivt kontorlejemål på Grønningen

Grønningen 17, Parterre, 1270 København K

Om lejemålet

Ejendom
Areal 50 m2
Leje pr. måned 7.232 kr.
Leje pr. m2 pr. år 1.736 kr.
Drift pr. m2 pr. år Inkluderet
El Betales direkte til udbyder
Depositum 43.392 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik M. Brandstrup

Lejemålet

Her er en attraktiv mulighed for at etablere din virksomhed på en central adresse i København. I et mindre fællesskab bestående af 7 lejemål udbydes lokaler til kontor, kreative erhverv samt lager. Lejemålene tilbyder en praktisk beliggenhed samt faciliteter, der passer til den nyopstartede- eller mindre virksomhed som fælles tekøkken og toiletfaciliteter. De højloftede rum med vinduer i gadeplan sikrer naturligt lys, hvilket skaber en behagelig arbejdsplads, uanset det er som kontor eller kreativt værksted. Lejemålene er centralt placeret med kun få minutters gang til Østerport station. Kontakt os nu for yderligere information og for at arrangere en besigtigelse

Ejendommen

Grønningen 17-23 og Store Kongensgade 128-134 hører uden tvivl til blandt Danmarks smukkeste arbejdspladser, og rammerne er helt oplagte for den kvalitetsbevidste lejer, der søger et eksklusivt og præsentabelt miljø på en af Københavns ypperste placeringer. De markante ejendomme, som er opført i 1910’erne, er blevet gennemgribende renoveret med stor respekt for deres oprindelige udtryk, og med en placering lige mellem Nyboder og Kastellet venter en helt unik udsigt til historiske og grønne omgivelser. Serviceniveauet på ejendommene er ekstremt højt, og M. Goldschmidt Ejendommes eget servicepersonale sørger for, at gård-, fortovs- og indgangsarealer altid er renholdte, så kunder og medarbejdere bliver mødt af den bedst mulige standard. Hele dagen er der let tilgængelig offentlig parkering på de omkringliggende gader, ligesom der på ejendommene er cykelparkering i terræn.

Området

Grønningen 17-23 og Store Kongensgade 128-134 er beliggende i en unik oase med det idylliske Nyboder på den ene side og Kastellet på den anden side. Begge områder er af historisk betydning og er smukke hele året rundt. Fra ejendommene er hele København inden for rækkevidde, for kun få minutters gang væk ligger Østerport Station, hvor der er forbindelse med både regionaltog, S-tog, metro og bus. Marmorkirkens Metrostation og det levende Kongens Nytorv er ligeledes i gåafstand. Hvis frokostmødet skal holdes ude, er Bistro Boheme, Nyboders Køkken og masser af andre gode spisesteder i nærområdet, og et stenkast fra ejendommene kan en tiltrængt kaffepause nydes på Original Coffee.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
900 m
Tog
400 m
Metro
500 m
Indkøb
300 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Frederik M. Brandstrup

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.