Anvendelse: Kontor

Kontorlejemål med hyggelige nicher-/ loungeområder

Store Kongensgade 130, st. , 1264 København K

Om lejemålet

Ejendom Grønningen 17-19/St. Kongensgade 128-130
Areal 230 m2
Leje pr. måned 39.464 kr.
Leje pr. m2 pr. år 2.059 kr.
Drift pr. m2 pr. år 391 kr.
Varme pr. m2 pr. år 180 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 236.784 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Lejemålet

Yderst velindrettet kontorlejemål med gennemgående lysindfald fra de store vinduespartier. Lejemålet har derudover stor fleksibilitet for både åbne og lukkede kontormiljøer, og endelig er der mulighed for stort frokost- /køkkenområde, som vil kunne danne rammen for virksomhedens medarbejdere. Lokalerne har mange unikke detaljer fra ejendommens oprindelse, og den gennemgående herskabelige stil kommer til udtryk i blandt andet højloftede lokaler, varierede stukdekorationer, detaljerede radiatorskjulere, flotte fyldningsdøre, messinghåndtag og høje træpaneler. Til sammen skaber de en helt særlig stemning, som danner en eksklusiv ramme om hverdagen. Lejemålet overtages nyistandsat. Kontakt os for mere information om lejemålet samt fremsendelse af prospekt, lejemålsoversigt og indretningsforslag.

Ejendommen

Store Kongensgade 128-130 hører uden tvivl til blandt Danmarks smukkeste arbejdspladser, og rammerne er helt oplagte for den kvalitetsbevidste lejer, der søger et eksklusivt og præsentabelt miljø på en af Københavns ypperste placeringer. Den markante ejendom, som er opført i 1910’erne, er blevet gennemgribende renoveret med stor respekt for dens oprindelige udtryk, og med en placering lige mellem Kastellet og Nyboder venter en helt unik udsigt til historiske omgivelser. Serviceniveauet på ejendommen er ekstremt højt, og M. Goldschmidt Ejendommes eget servicepersonale sørger for, at gård-, fortovs- og indgangsarealer altid er renholdte, så kunder og medarbejdere bliver mødt af den bedst mulige standard. Hele dagen er der let tilgængelig offentlig parkering på de omkringliggende gader, ligesom der på ejendommen er cykelparkering i terræn og i kælder.

Området

Med Kastellet og Nyboder som nærmeste naboer er beliggenheden unik. Nærmiljøet byder på masser af spændende muligheder, og butikker, indkøb, spisesteder og andre oplevelser er altid inden for rækkevidde. Få minutters gang fra bygningen ligger Østerport Station, hvor der er forbindelse med både regionaltog, S-tog, metro og bus.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
400 m
Tog
400 m
Metro
500 m
Indkøb
400 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.