Anvendelse: Kontor

Fremlejemål med mange muligheder

Hammerensgade 1, 3., 1267 København K

Om lejemålet

Ejendom Jens Kofods Gade 2 / Hammerensgade 1
Areal 319 m2
Leje pr. måned 49.500 kr.
Leje pr. m2 pr. år 1.862 kr.
Drift pr. m2 pr. år Inkluderet
El Betales direkte til udbyder
Depositum 148.500 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Lejemålet

I smuk ejendom udbydes et eksklusivt kontorlejemål på 319 m². Lejemålet er opdelt med 204 m² kontor på 3. sal og med 115 m² kantine i underetagen. Lejemål er pt. indrettet med 6 kontorlokaler/møderum. Lokalerne har en god rumstørrelse med 1-2 arbejdspladser i hvert lokale. Der er en god loftshøjde i lejemålet, der tilsammen med det gode lysindfald skaber gode rammer for et godt arbejdsmiljø. Fremlejemålet overtages nyistandsat.

Ejendommen

Den smukke ejendom på Jens Kofods Gade 2 og Hammerensgade 1 er beliggende i smørhullet lige mellem Kastellet og Nyboder ved indgangen til indre København. Bygningen huser herskabelige og velholdte lejeboliger og erhvervslejemål, og har gennemgået en omfattende udvendig opgradering, hvor facade og vinduer blev renoveret.

Området

Som lejer i Jens Kofods Gade 2 og Hammerensgade 1 får du glæde af et levende nærmiljø med muligheder for enhver smag, herunder både kaffebarer, spisesteder, indkøbsmuligheder og eksklusiv shopping i indre by. Med Østerport Station og Marmorkirkens Metrostation få minutter væk er både bus-, tog- og metroforbindelser altid inden for rækkevidde, og de offentlige transportmuligheder til og fra ejendommen er dermed meget bekvemme.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
800 m
Tog
600 m
Metro
400 m
Indkøb
200 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.