Anvendelse: Butik

Butik på skøn beliggenhed

Strandvejen 88, stuen, 2900 Hellerup

Om lejemålet

Ejendom Strandvejen 88
Areal 423 m2
Leje pr. måned 77.058 kr.
Leje pr. m2 pr. år 2.186 kr.
Drift pr. m2 pr. år Inkluderet
Varme pr. m2 pr. år 142 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 462.348 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Lejemålet

Søger du et erhvervslejemål på en eksklusiv adresse og med uovertruffen synlighed? Strandvejen 88 i Hellerup er stedet, hvor dit butikskoncept kan blomstre og vækste som aldrig før. Lejemålet indeholder hele 423 m² med mange gode muligheder. Med ca. 249 m² til rådighed på stueplan, får du muligheden for at skabe en imponerende butik, der kan præsentere dine produkter/varer på den mest indbydende måde. Indret lokalet efter dine ønsker og skab den atmosfære, der passer bedst til din forretning. Den 174 m² store kælder er en skjult perle, der med fordel kan udnyttes som et showroom eller ekstra salgsareal til din butik. Masser af plads og en imponerende loftshøjde gør dette areal ekstraordinært. De 5 store facadevinduer gør denne hjørneplacering og lejemålet endnu mere værdifuld, og giver butikken og de udstillede produkter den opmærksomhed og eksponering de fortjener, for alle de købestærke forbipasserende. Lokalerne har i årtier været hjemsted for et succesfuldt forretningskoncept. Nu gennemgår de en omfattende istandsættelse for at forberede dem til en ny lejer, der er klar til at skabe sin egen succeshistorie. Dette er din chance for at bygge videre på en stærk tradition og forme fremtiden for din forretning. Strandvejen i Hellerup er en dynamisk og stærk handelsgade, hvor succesfulde modebutikker, specialbutikker, caféer, anderkendte take away-restauranter, skønhedskoncepter og meget mere trives. Dette er stedet, hvor dit brand kan blomstre i det pulserende hjerte af erhvervslivet.

Ejendommen

Strandvejen 88 er en fire etagers ejendom med erhvervslejemål i stueetagen og boliglejemål på første til tredje sal. Bygningen er opført tilbage i 1889, men fremstår i dag fortsat i velholdt stand, og i baggården er der en lille hyggelig have til fælles brug.

Området

Beliggenheden på Strandvejen 88 er attraktiv for store som små. Daginstitutioner, skoler og Hellerup Gymnasium er lige i nærheden, og tennisbaner, kajakklub og lystbådehavn er også kun få minutter væk. Derudover er der rig mulighed for at nyde naturen i Øregårdsparken eller Ryvangens Naturpark eller tage et smut ned til Hellerup Havn og Hellerup Strand. I nærområdet finder du Strandvejens mange specialforretninger, cafeer, restauranter og indre by er også inden for rækkevidde, idet Hellerup Station er under 5 minutters gang væk.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
900 m
Tog
600 m
Indkøb
500 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.