Anvendelse: Kontor

Unikt kontorlejemål med 2 store tagterrasser

Grønningen 19, 5. + 6. sal, 1270 København K

Om lejemålet

Ejendom Grønningen 17-19/St. Kongensgade 128-130
Areal 337 m2
Leje pr. måned 48.191 kr.
Leje pr. m2 pr. år 1.716 kr.
Drift pr. m2 pr. år 391 kr.
Varme pr. m2 pr. år 180 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 289.146 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Lejemålet

Det ledige lejemål udgør i alt 337 m², fordelt med samlet 267 m² kontor og møderum på 5. og 6. sal samt 70 m² lager på 5. sal. Etagerne hænger sammen via intern trappe. Kontorarealet på 5 sal er indrettet med 2 storrumskontorer, toilet og tekøkken. I tilknytning til kontoret er der adgang til arkiv-/lagerrum. På 6. sal er indrettet 2 mødelokaler, hver med udgang til en stor tagterrasse med to af Københavns bedste udsigter over enten Nyboder eller Kastellet. Lejemålet overtages nyistandsat. Kontakt os for mere information om lejemålet samt fremsendelse af prospekt, lejemålsoversigt og indretningsforslag.

Ejendommen

Den markante ejendom, som er opført i 1910’erne, er blevet gennemgribende renoveret med stor respekt for dens oprindelige udtryk, og med en placering lige mellem Nyboder og Kastellet venter en helt unik udsigt til historiske og grønne omgivelser. Serviceniveauet på ejendommen er ekstremt højt, og M. Goldschmidt Ejendommes eget servicepersonale sørger for, at gård-, fortovs- og indgangsarealer altid er renholdte, så kunder og medarbejdere bliver mødt af den bedst mulige standard.

Området

Grønningen 19 hører uden tvivl til blandt Danmarks smukkeste arbejdspladser, og rammerne er helt oplagte for den kvalitetsbevidste lejer, der søger et eksklusivt og præsentabelt miljø på en af Københavns ypperste placeringer. Hele dagen er der let tilgængelig offentlig parkering på de omkringliggende gader, ligesom der på ejendommen er cykelparkering i terræn og i kælder.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
400 m
Tog
400 m
Metro
600 m
Indkøb
400 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.