Anvendelse: Kontor

Sublimt kontorlejemål med udsigt over Nyboder

Store Kongensgade 132, 2. sal, 1264 København K

Om lejemålet

Ejendom Grønningen 21-25/St. Kongensgade 132-134
Areal 314 m2
Leje pr. måned 49.481 kr.
Leje pr. m2 pr. år 1.891 kr.
Drift pr. m2 pr. år 559 kr.
Varme pr. m2 pr. år 180 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 296.886 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Lejemålet

Det ledige kontorlejemål på 314 m² er beliggende på ejendommens 2. sal. Med en blanding af åbne og lukkede kontormiljøer er der rig mulighed for at skabe en arbejdsplads, som imødekommer virksomhedens behov. Lokalerne har mange unikke detaljer fra ejendommens oprindelse, og den gennemgående herskabelige stil kommer til udtryk i blandt andet højloftede lokaler, varierede stukdekorationer, detaljerede radiatorskjulere, flotte fyldningsdøre, messinghåndtag og høje træpaneler. Til sammen skaber de en helt særlig stemning, som danner en eksklusiv ramme om hverdagen. Lejemålet overtages nyistandsat. Kontakt os for mere information om lejemålet, fremsendelse af prospekt, indretningsforslag, eller hvis du ønsker at høre om andre ledige lejemål på adressen.

Ejendommen

Ved indgangen til indre by ligger det smukke trekantsformede Grønning-kompleks. Ejendommen er opført i perioden 1910-1914 i røde mursten med sort tegltag og palætermovinduer i den oprindelige stil, og i dag fremstår den fortsat fra sin flotteste side. Bygningen er et velkendt syn for de mange mennesker, der hver dag passerer den på vej ind i og ud af København. De markante ejendomme, som er opført i 1910’erne, er blevet gennemgribende renoveret med stor respekt for deres oprindelige udtryk, og med en placering lige mellem Nyboder og Kastellet venter en helt unik udsigt til historiske og grønne omgivelser. Serviceniveauet på ejendommene er ekstremt højt, og M. Goldschmidt Ejendommes eget servicepersonale sørger for, at gård-, fortovs- og indgangsarealer altid er renholdte, så kunder og medarbejdere bliver mødt af den bedst mulige standard.

Området

Med Kastellet og Nyboder som nærmeste naboer er beliggenheden unik. Nærmiljøet byder på masser af spændende muligheder, og butikker, indkøb, spisesteder og andre oplevelser er altid inden for rækkevidde. Få minutters gang fra bygningen ligger Østerport Station, hvor der er forbindelse med både regionaltog, S-tog, metro og bus.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
500 m
Tog
300 m
Metro
600 m
Indkøb
300 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Henriette Tetsche

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.