Anvendelse: Kontor

Attraktivt erhvervslejemål på Grønningen

Grønningen 17, Parterre , 1270 København K

Om lejemålet

Ejendom Grønningen 17-19/St. Kongensgade 128-130
Areal 283 m2
Leje pr. måned 26.155 kr.
Leje pr. m2 pr. år 1.109 kr.
Drift pr. m2 pr. år 391 kr.
Varme pr. m2 pr. år 180 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 156.930 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Lejemålet

Her er en attraktiv mulighed for at etablere din virksomhed på en central adresse i København. Dette erhvervslejemål på Grønningen 17, Paterre, tilbyder en praktisk beliggenhed samt en række faciliteter, der passer til den nyopstartede- eller mindre virksomhed. Lejemålet er centralt placeret med kun 5 minutters gang til Østerport station. De højloftede rum med vinduer i gadeplan sikrer naturligt lys, hvilket skaber en behagelig arbejdsplads. Med 283 kvm er der rigeligt med plads til både at indrette storrumskontorer, kantine og mødelokale. Lejemålet inkluderer et tekøkken, og de åbne storrumskontorer er velegnede til moderne arbejdsmiljøer. Dette erhvervslejemål tilbyder en ideel kombination af praktiske faciliteter og en førsteklasses beliggenhed. Grib muligheden for at etablere din virksomhed på denne fine adresse i København. Kontakt os nu for yderligere information og for at arrangere en besigtigelse. Lejemålet overtages nyistandsat

Ejendommen

Ved indgangen til indre by ligger det smukke trekantsformede Grønning-kompleks. Ejendommen er opført i perioden 1910-1914 i røde mursten med sort tegltag og palætermovinduer i den oprindelige stil, og i dag fremstår den fortsat fra sin flotteste side. Bygningen er et velkendt syn for de mange mennesker, der hver dag passerer den på vej ind i og ud af København.

Området

Med Kastellet og Nyboder som nærmeste naboer er beliggenheden unik. Nærmiljøet byder på masser af spændende muligheder, og butikker, indkøb, spisesteder og andre oplevelser er altid inden for rækkevidde. Få minutters gang fra bygningen ligger Østerport Station, hvor der er forbindelse med både regionaltog, S-tog, metro og bus.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
900 m
Tog
400 m
Metro
500 m
Indkøb
300 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.