Anvendelse: Kontor

Kontorlejemål i gadeplan tæt på Østerport Station

Store Kongensgade 130, parterre, 1264 København K

Om lejemålet

Ejendom Grønningen 17-19/St. Kongensgade 128-130
Areal 151 m2
Leje pr. måned 13.995 kr.
Leje pr. m2 pr. år 1.112 kr.
Drift pr. m2 pr. år 391 kr.
Varme pr. m2 pr. år 180 kr.
El Betales direkte til udbyder
Depositum 83.970 kr.
Ledig pr Efter aftale

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Lejemålet

Dette centralt beliggende kontorlejemål på 151 m² er ideelt for den mindre eller nyopstartede virksomhed. Lejemålet er beliggende i gadeplan med store sprossede vinduer, der giver masser af naturligt lys. Med to rummelige lokaler, mødefaciliteter og hyggelige kontormiljøer har dette lejemål mange muligheder. Derudover indeholder lejemålet også et tekøkken samt et arkiv-/depotrum, som giver ekstra opbevaringsplads. Lejemålet overtages nyistandsat. Dette erhvervslejemål tilbyder en ideel kombination af praktiske faciliteter og en førsteklasses beliggenhed. Grib muligheden for at etablere din virksomhed på denne fine adresse i København. Kontakt os nu for yderligere information og for at arrangere en besigtigelse.er mulig.

Ejendommen

Ved indgangen til indre by ligger det smukke trekantsformede Grønning-kompleks. Ejendommen er opført i perioden 1910-1914 i røde mursten med sort tegltag og palætermovinduer i den oprindelige stil, og i dag fremstår den fortsat fra sin flotteste side. Bygningen er et velkendt syn for de mange mennesker, der hver dag passerer den på vej ind i og ud af København.

Området

Med Kastellet og Nyboder som nærmeste naboer er beliggenheden unik. Nærmiljøet byder på masser af spændende muligheder, og butikker, indkøb, spisesteder og andre oplevelser er altid inden for rækkevidde. Få minutters gang fra bygningen ligger Østerport Station, hvor der er forbindelse med både regionaltog, S-tog, metro og bus.

Beliggenhed

Nærområdet

Bus
400 m
Tog
400 m
Metro
500 m
Indkøb
400 m

Interesseret?

Kontakt os for fremvisning eller spørgsmål

Marius Alex Petersen

Din besked er sendt

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.